Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Информация от "Стандарт"
Модератор: bobopeli
- maycal
- ще става разбирач
Информация от "Стандарт"
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=263244
"Бракониер се удави в язовир
КЪРДЖАЛИ. Бракониер потъна в язовир, след като лед спука гумената лодка, в която бил със свой авер. 29-годишният Ф.М. от кирковското село Козлево и негов приятел хвърлили мрежа предишната нощ във водоема "Мъглене". Сутринта решили да събират улова и влезли във водата с лодка. Парче лед обаче спукало лодката и момчетата потънали. Единият успял да се пребори и се спасил до брега. Водолази от Кърджали търсиха удавника вчера."
"Бракониер се удави в язовир
КЪРДЖАЛИ. Бракониер потъна в язовир, след като лед спука гумената лодка, в която бил със свой авер. 29-годишният Ф.М. от кирковското село Козлево и негов приятел хвърлили мрежа предишната нощ във водоема "Мъглене". Сутринта решили да събират улова и влезли във водата с лодка. Парче лед обаче спукало лодката и момчетата потънали. Единият успял да се пребори и се спасил до брега. Водолази от Кърджали търсиха удавника вчера."
Re: Информация от "Стандарт"
дано всички мрежари да се издавят
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
този е втори!Първият беше в Жребчево.Съдбата добре го дава.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
И Мандрата неотдавна си хвана единtoxin34 написа:този е втори!Първият беше в Жребчево.Съдбата добре го дава

-
- ще става разбирач
Чи ни са яви ина Чума да ги истръшка!-тъи думаше баба ми.....Днес на Реката един ме пита:Как е? Как е?-имаше 3 въдици на парашут,
абе и аз като баба.......

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Преди 10-тина дена аз видях един с 7 въдици с парашути на същото място.... После ходих В ИАРА, да им записвам телефоните...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Е тва да се чува....
малко им е давенето макма им...

Няма маистори и начинаещи.... има ходещи и не ходещи за риба.!!!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баш за една мрежа да умреivan2404 написа:дано всички мрежари да се издавят

- valeri
- разбира нещата
outsider 59 написа:Чи ни са яви ина Чума да ги истръшка!-тъи думаше баба ми.....Днес на Реката един ме пита:Как е? Как е?-имаше 3 въдици на парашут,![]()
![]()
абе и аз като баба.......
Какво е това парашут на въдица ,че нещо немога да схвана .
Извинявам се за спама.

-
- разбира нещата
Пак мрежа смоче за въдица с олово като дънната въдица. Иди в риболовен магазин и кажи да ти покжат една парашутка най-добре
. А пък за тея бракониери дано се издавят всичките мамицата им мръсна долни гадове !!!

-
- кандидат преподавател
Вярна е информацията.Хак да му е - "Мъглене" по това време от годината нито се надзирава,нито се охранява.Всяка пролет се взема под аренда,от един и същи юнакофес,в късна есен арендаторът излавя квото може /много изобщо не може,щото на дъното има потопени гори в няколко обширни зони,така,че там риба си има-аз миналата пролет улових там на плувка между стърчащите дебели клонаци няколко каракуди с тегло между 0,700 и 1,5 кг/.Обаче такива като удавения не се отказват-редовно напълзяват язовира с всякакви бракон-съоръжения.Щото водоема се намира в Кърджалийска област,а ИАРА-та от оная област обича да проверява само риболовците с въдици дали имат билети,обикновено бракониерите са им роднини или хранители-поители и изобщо не ги забелязва,даже нямам пред вид етническия произход и вездесъщото депесарско влияние и проказа...
-
- разбира нещата
Колеги-не е това начина да се самоиздавят бракониеритеили да ги бием ,все пак и те са хора!!!Просто трябва да има работеща система и за един парашут да плати 500лв+общополезен труд в полза на ИАРА(примерно почистване на водоем)А за мрежа-затвор+от 10 000до 50 000 лв...Б..х м...а му няма ли кой да измисли едни строги закони,а най-важното и да се спазват???Чак се нервирам тука
Бесен съм,аз ще давам хиляди левове за такъми+билети,членски карти а някви да маат с мрежи----СЪД и затвор...СЪД и затвор

- nordf
- вече хвърля и на тежко
Евала!!! Много точно казано ,но преди това да стане/което е малко вероятно в БГ/трябва да се изкорени "шуро-баджанащината" в ИАРА.
Тук в испанско има такива закони и ако те хванат не се двоумят да ги приложат без каквито и да са излишни обяснения. Бил съм свидетел на една такава случка и видях ,че не си поплюват ...
Точно това трябва да стане ,което казва колегата и всичко ще се оправи ...
Тук в испанско има такива закони и ако те хванат не се двоумят да ги приложат без каквито и да са излишни обяснения. Бил съм свидетел на една такава случка и видях ,че не си поплюват ...
Точно това трябва да стане ,което казва колегата и всичко ще се оправи ...