Информация от "Стандарт"

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Информация от "Стандарт"

Мнение от maycal »

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=263244

"Бракониер се удави в язовир

КЪРДЖАЛИ. Бракониер потъна в язовир, след като лед спука гумената лодка, в която бил със свой авер. 29-годишният Ф.М. от кирковското село Козлево и негов приятел хвърлили мрежа предишната нощ във водоема "Мъглене". Сутринта решили да събират улова и влезли във водата с лодка. Парче лед обаче спукало лодката и момчетата потънали. Единият успял да се пребори и се спасил до брега. Водолази от Кърджали търсиха удавника вчера."
ivan2404
новобранец
новобранец

Re: Информация от "Стандарт"

Мнение от ivan2404 »

дано всички мрежари да се издавят
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

този е втори!Първият беше в Жребчево.Съдбата добре го дава.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
georg

Мнение от georg »

toxin34 написа:този е втори!Първият беше в Жребчево.Съдбата добре го дава
И Мандрата неотдавна си хвана един :roll:
outsider 59
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от outsider 59 »

Чи ни са яви ина Чума да ги истръшка!-тъи думаше баба ми.....Днес на Реката един ме пита:Как е? Как е?-имаше 3 въдици на парашут, :evil: :axe: :evil: абе и аз като баба.......
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Преди 10-тина дена аз видях един с 7 въдици с парашути на същото място.... После ходих В ИАРА, да им записвам телефоните...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
jeliazko
новобранец
новобранец

Мнение от jeliazko »

Е тва да се чува.... :D :D :D :D малко им е давенето макма им... :twisted: :twisted: :twisted: :D :D 8) 8) 8) :butthead: :butthead: :butthead:
Няма маистори и начинаещи.... има ходещи и не ходещи за риба.!!!
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

ivan2404 написа:дано всички мрежари да се издавят
Баш за една мрежа да умре :( Не трябва бракониерите да умират, защото и те са хора. Трябва да има строги закони ,за да се плашат и да не повтарят!!!!! Ама на ИАРА й се спи! Ако имаше някой от проверяващита на този язовир, щеше да се избегне това!
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

outsider 59 написа:Чи ни са яви ина Чума да ги истръшка!-тъи думаше баба ми.....Днес на Реката един ме пита:Как е? Как е?-имаше 3 въдици на парашут, :evil: :axe: :evil: абе и аз като баба.......

Какво е това парашут на въдица ,че нещо немога да схвана .
Извинявам се за спама. :oops:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Пак мрежа смоче за въдица с олово като дънната въдица. Иди в риболовен магазин и кажи да ти покжат една парашутка най-добре :lol: :lol: :lol: . А пък за тея бракониери дано се издавят всичките мамицата им мръсна долни гадове !!! :finga: :finga: :finga: :smt040 :smt040
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Вярна е информацията.Хак да му е - "Мъглене" по това време от годината нито се надзирава,нито се охранява.Всяка пролет се взема под аренда,от един и същи юнакофес,в късна есен арендаторът излавя квото може /много изобщо не може,щото на дъното има потопени гори в няколко обширни зони,така,че там риба си има-аз миналата пролет улових там на плувка между стърчащите дебели клонаци няколко каракуди с тегло между 0,700 и 1,5 кг/.Обаче такива като удавения не се отказват-редовно напълзяват язовира с всякакви бракон-съоръжения.Щото водоема се намира в Кърджалийска област,а ИАРА-та от оная област обича да проверява само риболовците с въдици дали имат билети,обикновено бракониерите са им роднини или хранители-поители и изобщо не ги забелязва,даже нямам пред вид етническия произход и вездесъщото депесарско влияние и проказа...
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Колеги-не е това начина да се самоиздавят бракониеритеили да ги бием ,все пак и те са хора!!!Просто трябва да има работеща система и за един парашут да плати 500лв+общополезен труд в полза на ИАРА(примерно почистване на водоем)А за мрежа-затвор+от 10 000до 50 000 лв...Б..х м...а му няма ли кой да измисли едни строги закони,а най-важното и да се спазват???Чак се нервирам тука :roll: Бесен съм,аз ще давам хиляди левове за такъми+билети,членски карти а някви да маат с мрежи----СЪД и затвор...СЪД и затвор :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

Евала!!! Много точно казано ,но преди това да стане/което е малко вероятно в БГ/трябва да се изкорени "шуро-баджанащината" в ИАРА.
Тук в испанско има такива закони и ако те хванат не се двоумят да ги приложат без каквито и да са излишни обяснения. Бил съм свидетел на една такава случка и видях ,че не си поплюват ...
Точно това трябва да стане ,което казва колегата и всичко ще се оправи ...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”