Отивам за риба!Удари ме люспата и мен!

Модератор: Кърцата

bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Отивам за риба!Удари ме люспата и мен!

Мнение от bankera »

8) Привет колеги!

Да аз утре и в други ден почивам(понеделник и воторник). Гледам днес топло та да се пуснеш по къс ръкав още малко, а кото го гледам към края на седмицата ще се развали времето ,та даже пак на сняг ще го обърща. Мартенска работа :twisted:

Ама ще издебна мисля тъкмо утре така пораздвижилата се риба от топлите дни точно преди застудяването и може да открия "предзабранителния" период :lol:

Сега мисля ли мился.Къде да се тЪРСИ.Имах преди година/две много интересна слука точно на "микрото" точно по същото време на годината.То естествено бе полу източено.Но там до електроцентралата се обръщаха едни шарани,едни каракуди по 0,5 и нагоре кг......тогава успях да хвана само една обаче.Но ме накефи положението.Сега ообаче като ги знам ония ми ти там "парашут-пичове" трябва да взема и фотоапарата и оръжие.

Та чудя ли чудя пак..... ама до довечара трябва да съм се начудил и да съм решил ......Няма накъде.
Изображение
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

OOOO Aз реших! 10000000% съм убеден че ще почеша крастата.Само че НЯМА ДА ВИ КАЖА...... хак да ви е! 8) :lol: :lol: :lol:

Не бе майтап наистина !

Шегата настрана, ами даидете някво иформация или идея.Бледа дори
:roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”