Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Catch and Release на Овчарица
-
- разбира нещата
Re: Catch and Release на Овчарица
Не се притеснявай-рядко ни се случва 

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това с дюшека и 500 гр. шаранче е голям майтап !carpsliven2 написа:Сънувах че, съм тролей ... и за туй ги возех два дена до брега и обратно... нямаше камъни около мен иначе щях да им чупа главите

Последно промяна от d_bozhkov на Сря Яну 28, 2009 12:27 am, променено общо 1 път.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- разбира нещата
d_bozhkov написа:

Последно промяна от Secret Carp на Сря Яну 28, 2009 11:55 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момци.Страхотен излет,а за душечето,нали за това е купено,кеф е всичко да се сложи в него,па в водата
Браво за екологическата акциа и много успехи за напред

Браво за екологическата акциа и много успехи за напред

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Абе за Вас Жени немали!
Браво момчета добри сте.

Имали студ, дъжд и мраз за риба съм и аз .И аз като дружината от Сливен реших че по добре да съм за риба от колкото у нас пред компа .Естествено се случих срещу тях същите дни.единия ден се къпах под небето а другия се пекох .Резултатът много малки шаранчета от 1.5 -0.5 кг и 20 едри каракуди от 0.5- 1.2 кг .Направи ми един удар на дрозд червеи и ми скъса влакно което издържа 15.5 кг в канала зад чашата . А ве хора щях да абортирам като запалихте барбекюто .

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма спор, хубав излет, имало е рибка (макар и дребна), компанията на ниво, а за професионализма на колегите мисля не подлежи на коментар. Най-много обаче ми направи впечатление апела им, който с ДВЕ РЪЦЕ подкрепям и аз: ХОРА, КАТО ХОДИТЕ ЗА РИБА ВИЕ СТЕ СРЕД ПРИРОДАТА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е АРЕНДОВАН ИЛИ НЕ ВОДОЕМА. СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, МЯСТОТО ИМ НЕ Е НА ВОДОЕМА!!!
Нека всеки от нас, който чете форума бъде не само подражател на идеята да си чистим боклуците, но да набиваме това в тиквите на мнозинството от хората по нашите водоеми. Почти съм убеден, че хората от форума не оставят боклуците си, нека учим, а ако се налага и да налагаме на непослушниците таз' идея!
Евала, момци!
Нека всеки от нас, който чете форума бъде не само подражател на идеята да си чистим боклуците, но да набиваме това в тиквите на мнозинството от хората по нашите водоеми. Почти съм убеден, че хората от форума не оставят боклуците си, нека учим, а ако се налага и да налагаме на непослушниците таз' идея!
Евала, момци!

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво колеги .Страхотни сте

-
- вече хвърля и на тежко
Браво момчета. 

Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
Аз нали ти казах,че без него не тръгвамеMECHOLIN написа:А ве хора щях да абортирам като запалихте барбекюто .![]()

- carpsliven2
- сериозен играч
И преди съм им чистил боклуците

неме е срам да им чиста боклуците на свинете , незнам само във кой момент ще взема сопата
Тука се опитах да снимам монтажа на сикреткарп

Обаче голям корморан е и успя да го скрие
Трябва да се обадим на БТВ-репортерите да го хванат в крачка 

неме е срам да им чиста боклуците на свинете , незнам само във кой момент ще взема сопата

Тука се опитах да снимам монтажа на сикреткарп

Обаче голям корморан е и успя да го скрие

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува