Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Новите ми придобивки
Модератор: sapuna
Новите ми придобивки
Днес успях да се снабдя и с това

И нещо за теца за занимание с белите риби докато чакам ръновете.

И нещо за теца за занимание с белите риби докато чакам ръновете.

Re: Новите ми придобивки
Да ти са честити.
Много са яки.
Много са яки.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аи честито бре спинингист
со здраве бели да си хвашташ 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Честито.
Още един го е хванал вироса.
Кажи нещо за това пръчле, че добре изглежда,
Още един го е хванал вироса.

-
- и господ не е толокова добър
Честито.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
val написа:Честито.
Още един го е хванал вироса.![]()
Риболовна спинингова въдица Tactix -Berkley - 2,7M /2 , 180gr , 15- 40 gr, transp.L - 1,40m
Една серия спинингови въдици разработени от топ специалистите на Berkley. Използван е висококачествен IM7 карбонов материал със специално ориентирани влакна , които правят въдицата още по гъвкава и чувствителна. Използвани са твърдите хромиеви водачи SS304 ,които са 20 пъти по-здрави и 55% по-леки от най-често използваните водачи от алуминиев-оксид. Много тънка , елегантна и здрава спининг въдица. Дръжката е от естествен корк.
[quote="HARRY77]
Риболовна спинингова въдица Tactix -Berkley - 2,7M /2 , 180gr , 15- 40 gr, transp.L - 1,40m
Една серия спинингови въдици разработени от топ специалистите на Berkley. Използван е висококачествен IM7 карбонов материал със специално ориентирани влакна , които правят въдицата още по гъвкава и чувствителна. Използвани са твърдите хромиеви водачи SS304 ,които са 20 пъти по-здрави и 55% по-леки от най-често използваните водачи от алуминиев-оксид. Много тънка , елегантна и здрава спининг въдица. Дръжката е от естествен корк.[/quote]
Ма си приписвал
Иначе честито
Една серия спинингови въдици разработени от топ специалистите на Berkley. Използван е висококачествен IM7 карбонов материал със специално ориентирани влакна , които правят въдицата още по гъвкава и чувствителна. Използвани са твърдите хромиеви водачи SS304 ,които са 20 пъти по-здрави и 55% по-леки от най-често използваните водачи от алуминиев-оксид. Много тънка , елегантна и здрава спининг въдица. Дръжката е от естествен корк.[/quote]
Ма си приписвал

Иначе честито

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотна. Аз също ги фатам с 2,70/ 15-40. Добър избор.
-
- и господ не е толокова добър
Ти ги фаташ а тойval написа:Страхотна. Аз също ги фатам с 2,70/ 15-40. Добър избор.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Вода от извора.imitev72 написа:Ма си приписвал![]()
Иначе честито

Митака /Рикошет/ е човека консултант за това оборудване.val написа:Страхотна. Аз също ги фатам с 2,70/ 15-40. Добър избор.

Ти къ мислиш.snegk написа:Ти ги фаташ а той![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Та сега : Изнамирате Ради( знаете кой е ), той Ви дава подходящите воблври и с това сте решили 50% от задачата. Останалото зависи от вас.
val написа:Та сега : Изнамирате Ради( знаете кой е ), той Ви дава подходящите воблври и с това сте решили 50% от задачата. Останалото зависи от вас.

- Живко Василев
- разбира нещата
Рано или късно всеки стига до спининга
.Честито и големи риби да хващаш.Сигурно сте го гледали ама пак ше го пусна тва клипче че мнооого ма кефи.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DkU9iFDElaQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DkU9iFDElaQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DkU9iFDElaQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DkU9iFDElaQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- nikidilov
- ще става разбирач
Все големи да ги вадиш!!!