Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Питане за панел..
Модератор: dantho.mihov
Питане за панел..
Здравейте Колеги.Успях да си загубя панелчето,на авто CD..то.Дали мога да намеря в София магазин където продават,и панелчета?Благодаря..
Re: Питане за панел..
До колкото знам са уникални . Нали това е предназначението им- като ти задигнат сд-то без панел, да не може да отиде крадеца да си купи панел от магазина

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- crazybot
- фен клуб-скобар
Тука по София напоследак почнаха да краднат и без панел ,така че битрябвало да има от къде да се вземе панела
Благодаря Колеги.Ще пробвам да намеря,а ако не ново....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ако е напр кенууд-става всеко едно от редови модел
не слишай глупости за "уникалност" ми пробай

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Я Мирон Иванов какво измислиБат Мирче-5кила написа:ако е напр кенууд-става всеко едно от редови моделне слишай глупости за "уникалност" ми пробай
![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- carpsliven2
- сериозен играч
Търси при вторите употреби ..тез дет тътрат боклуци от германия и австрия .. в димитровград на неделния авто пазар съм виждал да продават всякакви.. там със проба ще стане работата .. мои познати ги заведъх и стана номера.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Благодаря Колеги.Димитровград ми е млко далечко затова ще потърся из софийските битаци..Надявам се да има някъде магазинче за подобни работи ама явно такова няма..
Успехи...
Успехи...