Жени зад волана:)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Жени зад волана:)

Мнение от snegk »

Оставете жениците намира :lol: :lol: Всеки ден по пътищата се разкарват хиляди самообийци мъже :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

snegk написа: Всеки ден по пътищата се разкарват хиляди самообийци мъже
И като прибавим и женската гилдия. :rolleyes: :rolleyes: :D :D
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
AlexMunro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AlexMunro »

snegk написа:Оставете жениците намира :lol: :lol: Всеки ден по пътищата се разкарват хиляди самообийци мъже :wink:
E, тука си мнооо прав!Като си купих колата, викам на една личност да ми я закара да я регистрирам, че мойта книжка беше на трупчета!А той вика, е я тая кола немоем да я карам! :D И като се нервирах, качих се и там!Нема книжка, нема никви документи(ако не броим швакето и договора), нема номера, бе още да съм в тюрмата, ако ме бяха гепили!В КАТ ме питат, как съм докарал колата, викам на платформа, как иначе :D Та мъжете "шофьори" са ми познати до болка и пълно омерзение!
И за капак ми вика- я у София не карам, много коли там, може да се бутнем у некоя!Гледах, гледах, чудих се па, като прихнах, що да чиним? :D :D :D
Всеки умира, но не всеки живее!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

любимата вече се справя доста добре.почти не натискам спирачките на пасажерската седалка,а и покрай прощьпалника и се научих да слагам колан :D ама е калено момиче-от ЛАДА почна...не от ауди или мерцедес-както 99% от учащите се :roll: винаги сьм твьрдял,че човек треба да знае и две и двеста та да вникне в нещата.са-жените нема да ги коментирам,то се вижда,обаче искам да кажа,че има и още един фактор-мьжете(или поне повечето) нямат грам толерантност кьм шофьорките-даже нарочно гледат да ги шашкат и притискат с псувни и клаксони,вместо да изчакат 20тина секунди и просто да се посмеят добродушно под мустак.многократно сьм го наблюдавал по улиците това дьржание-като види,че е жена и още по зьл става...не е коректно,не!!!не знам това дали не е отшумяло и извратено с времето дьржание,от позабравенето минало,когато като деца гледахме да им срежем ластика,да им дрьпнем косата или да ги оцомбим-ЖЕНКИТЕ :D :D :D ,щото е голямо геройство,а всьщност е пьрви опити за свалки :wink:

сега...че странно защо,жените си мислят че ако дадат МИГАЧ всеки трябва да застине на място или пренебрегват СЬЩЕСТВУВАНЕТО на СПИРАЧКАТА в полза на КЛАКСОНА е тенденция незнайна,неведома и необяснима за нашего брата-мьжа,като участник в движението :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Жените карат много по-добре ,дори и тренажор :idea: :smt048
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”