Някой ползвал ли е тези чудесии?

Модератор: sestrata

RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Някой ползвал ли е тези чудесии?

Мнение от RAMIREZ »

Става въпрос за морски риболов в гръцко на халкидики - след около месец и после лятото пак.Въпроса ми е някой ползвал ли е тея чудесии и среща ли ли сте ги по магазините в БГ?
Изображение
Изображение
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Някой ползвал ли е тези чудесии?

Мнение от felippemassa »

Това не са ли пилкери? http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... e4340e361b Мисля че се ползват за лефер
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Да, пилкери са, но тия по онлайн магазините са обърнати обратно - с окото към куката(не че е проблем да ги обърна обратно)
и за проводнаката искам да попитам нещо специфично има ли?
Изображение
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Миналата година гледах по френска телевизия да слагат такива за тежест на чепаретата си.И когато си клатят и дърпат покрай сафрида винаги върви нещо по-голямо,което се закача.Аз си купих почти същият комлект.За сега съм закачил само два лефера,от които единият на блесничката,а другият на няколко от куките на чепарето.Успях да ги вдигна на нивото на кея и .....Срам ме е да ви кажа :oops: .И двата лефера се цопнаха обратно в морето.не издържа основното влакно на чепарето.
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Ribarina написа:Миналата година гледах по френска телевизия да слагат такива за тежест на чепаретата си.И когато си клатят и дърпат покрай сафрида винаги върви нещо по-голямо,което се закача.Аз си купих почти същият комлект.За сега съм закачил само два лефера,от които единият на блесничката,а другият на няколко от куките на чепарето.Успях да ги вдигна на нивото на кея и .....Срам ме е да ви кажа :oops: .И двата лефера се цопнаха обратно в морето.не издържа основното влакно на чепарето.
а от къде си взе този комплект?
Изображение
петър василев

Мнение от петър василев »

Използват се за джигинг,,,,,,,виж :wink: [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pvJFo9DrALE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pvJFo9DrALE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] Изображение Изображение
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Купих ги от едно квартално магазинче.Купих си няколко размера утре ще ги снимам и ще ви ги покажа.Жалко то е че ми останаха само две от сините разцветки,но поне са различни размери.Едната е 45 грама,а другата 150 гр..И никаква риба не ще да ги яде за разлика от сребристите и жълтите.Един познат си взе от големите размери и със суркане зад лодка изкара няколко паламуда преди да се скъса влакното,което уж било много-здраво и невидимо за рибите.
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

ПЕТЪР vasilev написа:Използват се за джигинг,,,,,,,виж
Благодаря много за филмчето:)а ще ловя от брега - освен изкуствените примамки да ми препоръчаш стръв която мога да си взема от БГ понеже незнам там наоколо къде ще има риболовен магазин?
Изображение
петър василев

RAMIREZ написа:
ПЕТЪР vasilev написа:Използват се за джигинг,,,,,,,виж
Благодаря много за филмчето:)а ще ловя от брега - освен изкуствените примамки да ми препоръчаш стръв която мога да си взема от БГ понеже незнам там наоколо къде ще има риболовен магазин?
Скарида,морски червей,каламар,рачета(тях можеш да си ги събереш от морето,търси под каманите на плажа).
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Рамирез едноцветните(сребристите )наподобяват УВА ,но естественото си е основното за морето ,като нямя риба.За Гръцко може,Петьо е по-в час там.
А сега де? :roll:
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Пилкерите се продават почти във всичк риболовни магазини в морските градове.Използват се за риболов изключително за влачене с лодка.Не трябва да стигат дъното,защото се закачат лесно.
Кефа цена няма!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Ето ви снимката,която обещах.Ще забележите че вече са доста учукани,но не се лъжете по вида
син и сив цвят не вършат работа.
Изображение
петър василев

MAESTROTO написа:Пилкерите се продават почти във всичк риболовни магазини в морските градове.Използват се за риболов изключително за влачене с лодка.Не трябва да стигат дъното,защото се закачат лесно.
Виж хубаво за какво се използват.За влачене си има други принадлежности.Пилкерите се използват само за джигинг,който е в много стилове,бръз,бавен,хоризонтален,вертикален и т.н. :wink: [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NjHOz7zsnDk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NjHOz7zsnDk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”