Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Билети и членски карти за 2009...
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: Билети и членски карти за 2009...
Аз все още немога да разбера за членските карти.Казаха ми,че на Мандра мога да ходя спокойно без членска карта,а някой каза,че трябва.Изобщо има много за изясняване,къде е тоз закон да го прочета.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
....................
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
-
Ами то от това което чета още не са отдадени язовирите,камо ли да има закон и да се прилага.
По рано без разните му сдружения , с риболовен билет можеше да ловиш в цялата страна.
Сега казват че пак може с карта на сдружение.Е,...какъв е смисъла ? То има смисъл де, ама за тези дето зимат парите.
Лелеее, дано не направят и с винетките така, плащаш една (демек билет ) и после плащаш членска карта да можеш да се движиш из окръга, ама ще важи за цялата страна...На това му се вика стрижене...Така излиза от цялата работа със сдруженията.
Сега казват че пак може с карта на сдружение.Е,...какъв е смисъла ? То има смисъл де, ама за тези дето зимат парите.
Лелеее, дано не направят и с винетките така, плащаш една (демек билет ) и после плащаш членска карта да можеш да се движиш из окръга, ама ще важи за цялата страна...На това му се вика стрижене...Така излиза от цялата работа със сдруженията.
-
- ще става разбирач
педро,важното е да се въртят парите бе брат... 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Нее важно кой кого,номера полов живот да кипи
.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- RUZBATA
- ще става разбирач
Вчера влезнах при хората от нашето ЛРД да разпитам за тия членски карти и какви ще ги вършат като събират тези пари !!!Отговора беше че след няколко дена ще започнат да издават , но както разбрах тепърва ще искат да вземат част от Марица и няколко язовира които са наблизо
На въпроса ми дали ще имат хора които да проверяват по Марица ми отговориха че за сега нямат и да се обаждам на ИАРА !!!
Така че си мисля че тези пари пак ще потънат в нечии джоб и промяна няма да има

На въпроса ми дали ще имат хора които да проверяват по Марица ми отговориха че за сега нямат и да се обаждам на ИАРА !!!
Така че си мисля че тези пари пак ще потънат в нечии джоб и промяна няма да има

до сега рових ама не ги открих ако някои ги знае моля да ги напишеTRAP написа:Някой може ли да ги напише кои са ти я водоеми
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Marco Polo написа:Я прегледайте ТАЗИ ЗАПОВЕД, може да ви стане интересно...

Ам чи аз нийде не прочетох ни за една река

-
От тази заповед става ясно,че в момента върви процедура за отдаване на тези язовири.Обаче кой ще ги стопанисва,как,каво ще се плаща и на кого,те това не е ясно.Мисля,че парите които се събират до момента са някава заблуда,защото след като се дадът на здружения тези водоеми и те решат да направят други условия ще стане тъи,че този членски внос е бил за да на напраят "членки"

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тъй като АЗ всеки ден работя със Законови нормативни актове(Закони, наредби, ПМС, Тарифи, Такси, Заповеди и т.н. и т.н) това на този етап на практика означава следното:snegk написа:От тази заповед става ясно,че в момента върви процедура за отдаване на тези язовири.Обаче кой ще ги стопанисва,как,каво ще се плаща и на кого,те това не е ясно.Мисля,че парите които се събират до момента са някава заблуда,защото след като се дадът на здружения тези водоеми и те решат да направят други условия ще стане тъи,че този членски внос е бил за да на напраят "членки"![]()
![]()
За любителси риболов е необходимо да притежаваме САМО БИЛЕТ за любителски риболов!!!
п.п. На всички колеги желая много слука през 2009г.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- ще става разбирач
абе цирка е голям и май ще става все по-голям 

В държавен вестник Бр.4,27.01.-2.02 2009 г.пише внимавайте с членските карти,припомнят за кои чл.карти трябва да притежавате за водните обекти, в които управлението на рибния ресурс ще бъде предоставено на Националното ловно-рибарско сдружение.Най вече поради факта,че се издават риболовни билети и карти от сдружения ,които не членуват в Националната организация и т.н.Има списък на сдруженията членуващи в НЛРС-СЛРБ,които издават чл.карти и билети за риболов.
- Skorpi
- сериозен играч
Се тая и двата наи големи(за Старазагорския регион) яз.Копринка и яз Жребчево ще ги дадът а те са ми любими. Ща не ща, ще има и членска карта пък после може и членка да съм
То тук абсурда е пълен 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Грешката е моя, донесоха ми чатс от вестник ,преснимана и казват виж пише го в държ. в-к. И аз на доверие,да ама не.С карти ,без карти все тая,доброволно ще си дадеме парите ,някой ще прибере доста милиони
. Всеки ден като влезне някой в магазина и ме попита има ли парашути,направо лошо ми става,ката кажа не продаваме започва едно вайкане,какво щели да правят без парашути.Други не се срамуват да се хвалят,че по 30 кг.риба хващали.Затова не членски карти ,ами бойкот и билети да не заверяваме.