Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Честит празник!
Модератор: dantho.mihov
Честит празник!
Честит празник, майстори! Да сте все така живи и здрав и да внимавате с алкохола петък и събота.

Re: Честит празник!
georg написа:![]()
Петък било ден на майстора.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Ааааааааааа!!!gosta написа:Петък било ден на майстора.

Ми за нас,(в кръчмата) всяка вечер като е празник,за всяка наздравица тема ли да пускаме???
Еееее.... петък е официален празник на майстора .... не всяка вечер трябва да се пие ....georg написа:Ааааааааааа!!!gosta написа:Петък било ден на майстора.![]()
Ми за нас,(в кръчмата) всяка вечер като е празник,за всяка наздравица тема ли да пускаме???

-
- вече хвърля и на тежко
НАЗДРАВЕ

Духовит както винагиMarco Polo написа:Па да взема да пусна тема "Писна ми от майстори" или "Засърбя ме между бузите - не казвам кои..."?

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз празника си го празнувах на Марица с една бутилчица черено винце за стопляне ама то стана така,че Райчо ме згря и се хваля с един успешен улов на мирна сладка каракудка
Наздраве на всички сполучили днес

Наздраве на всички сполучили днес

Без риболов няма любов !
наздравеее

...ама справедлив!!! Он си знае защоgosta написа:Духовит както винагиMarco Polo написа:Па да взема да пусна тема "Писна ми от майстори" или "Засърбя ме между бузите - не казвам кои..."?![]()
![]()
![]()
![]()

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"