Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Нещо за Звънец
Модератор: sapuna
Нещо за Звънец
Здравейте колеги,
Някой има ли информация за яз.Звънец.По миналата година шарнчетата там излизаха като таранки.Хвърлиш вадиш на момента.Дочух ,че са го източили,но момчето което ми каза това е пресъствал на язовира и арендатора не бил искарал нищо от язовира.Някой да е ходил там скоро да ми каже как е,защото смятам да го посетя скоро време.Предполагам ,че все нещо ще е останало а относно бялата риба имало все още.
Някой има ли информация за яз.Звънец.По миналата година шарнчетата там излизаха като таранки.Хвърлиш вадиш на момента.Дочух ,че са го източили,но момчето което ми каза това е пресъствал на язовира и арендатора не бил искарал нищо от язовира.Някой да е ходил там скоро да ми каже как е,защото смятам да го посетя скоро време.Предполагам ,че все нещо ще е останало а относно бялата риба имало все още.
Ако живееш само за себе си, ти си излишен товар на земята.
Re: Нещо за Звънец
Много е рано за там 

-
- научил се да хвърля
В Звънец има ли язовир ? Клеги, да не би да става въпрос за язовира на село Страхил ?
Добрич 10.02.2009 10:00 тъкмо се събудих и веднага си направих кафе.Снощи сънувах ,че на Звънец има риба.Този язовир много ми е влязал в главата,за съжеление времето е лошо днес,но все пак може и да мръдна да поразгледам какво става.
-
- научил се да хвърля
Колега би ли пообяснил къде точно се намира този язовир в Звънец !
Благодаря и наслука
Благодаря и наслука
Братле значи язовира се намира на около 30 километра от Добрич.Тръгваш за Одринци след това поемаш към Ведрина след Ведрина идва Генерал Киселово там в ценъра завиваш на дясно и караш около 5-8 километра в дясно се пада гората като слезеш по байра се намира в дясно язовира.Но внимавай влезеш ли по това време с кола няма излизане.Ако смяташ да ходиш може да се обадиш аз съм в Добрич . Тел номера ми е 0896 87 86 22.
http://prikachi.com/files/592888U.jpg
На този линк може да разгледаш пътя.Наслука
П.С. ако ходиш вземи си царевица,червей и жива рибка и много рачила /за раци/
http://prikachi.com/files/592888U.jpg
На този линк може да разгледаш пътя.Наслука
П.С. ако ходиш вземи си царевица,червей и жива рибка и много рачила /за раци/
За същия става въпросbobimax написа:Клеги, да не би да става въпрос за язовира на село Страхил ?

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди 3 или 4 години ставаше,но от както си замина последния арендатор и източи язовира за да си прибере рибата-мина в графата ''минали приятни спомени''.Такава е родната действителност.Концесии за 5години
И след това кво правим-взимай си рибата или ни я подарявай-ами просто не става така.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Как е положението тази година със язовирчето
-
- новобранец