Какво става с Дунав?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

http://nix.freenet.uz/sci/fkey/pelecus.html
http://fishes.nariba.com/fishdetail/29.html
Stefko нещо бъркаш сабицата поне около Русе се лови късна есен и ранна пролет / зимата не съм ловил защото ми е студено и не ходя за риба :? :oops: / точно по начина на kalinux на около 1 - 1,5 метра дълбочина
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ами като гледам говориме за една и съща риба. Точно това нещо ловяхме във Видин преди години: плувка, бял червей, малко под повърхността на водата. С тази разлика, че беше през лятото, щот' аз тогава не ходех за риба през зимата и късна есен (особено на Дунава) :roll: :roll: Не разбирам...
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Стефко, наистина сабица се лови и през лятото в най-големите жеги. Аз лично само тогава съм хващал и виждал да хващат в анафорите. Но съм чул че есенно и пролетно време е активния сезон на тая риба. Чувал съм, че преди години се е ловела и по лиманите около Русе, както се лови уклея. Но всичко това е било преди мнооого години. Сега почти няма сабица.
От Въча по-хубав няма.
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

колеги аз съм от варна, имам голямо желание с мойте приятели да отидем за риба на Дунава за няколко дни,
моля дайте съвет за някое местенце подходящо за 3-4 дневен риболов. ако може да ми посочите от силистра до русе

предварително благодаря
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”