УКЛЕИ-МНОГО

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

lusienn
и господ не е толокова добър

УКЛЕИ-МНОГО

Мнение от lusienn »

Днес слет работа наминах у кварталната кръчма да видя как е хавата-едни на бира други чета воеводи-протест и плакати се стягат-сериозна работа-утре ще видим.Та излизам от кръчмата и рибар за бой се стяга-ГОШЕ КЪДЕ БЕ :rolleyes: Той сериозен -мамка му 4 магазина събрах 200 гр бял.Та по темата-щастливеца-си утива на село-маджарово-пратили му код-10 кила уклеи на плувка-3 ма за 3 часа :rolleyes: Това село е на яз ИВАЙЛОВГРАД той е от СОФИЯ. :rolleyes: Значи от целия язовир рибата се е събрала на плиткото и е гол след гол-дребосъка-водата качва яко.Давало само там и на некакво място къде му забравих името ако е важно :roll:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Re: УКЛЕИ-МНОГО

Мнение от lusienn »

Колега-тоя си е от това село и-си е местен :D Във неделя обеща .лично на мен пресен уклей-1 кофа-плюс други благинки :drinkers: ще кажа като видя вярно ли е.А КИЛОМЕТРИТЕ ПРЕЗ ДЕН ГИ МИНАВА ПО ТОЛКО-Такава му е работатта :D

Риболовци.
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

от lusienn на Пет Фев 06, 2009 11:19 pm

Колега-тоя си е от това село и-си е местен Във неделя обеща .лично на мен пресен уклей-1 кофа-плюс други благинки ще кажа като видя вярно ли е.А КИЛОМЕТРИТЕ ПРЕЗ ДЕН ГИ МИНАВА ПО ТОЛКО-Такава му е работатта

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt023
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Нещо не е наред с тази инфо-някой не е доразбрал нещо.Няма с.Маджарово на яз.Ивайловград.Има град Маджарово,който е на река Арда,но от там до устието/нулата/на язовира има бая километри.Да не става въпрос за с.Бориславци,там вече е друго ...
lusienn

Мнение от lusienn »

Така де -важното е че се ходи на 340 км -да си видиш родата ,да нарежеш дървата,да седнеш на камината,-инфо от вчера -песни на софра-на въпроса ще ядем ли пресен уклей-утрото е по мъдро от вечерта :D Днес -кълве яко ще си дойда след няколко дни -много ми харесва :D :lol: :lol: нека му е лошо :lol:

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Есега го чух-на малки воден там дава -време прекрасно-рибки бол 15 кила на плувка :D Вика колегата-нема такъв релакс-даи боже всеки му :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

:D а да кажа-много е важно общия план :roll: Тоя си лекува общото положение :roll: вдигнаха му наема с 200 юро-у кризата :roll: 800-на1000 :roll: :rolleyes: ще му се на село :oops: врати отваряме всякакви-защита за вашия дом :D :lol: :lol:

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Е,сеа вече немам възражения-Малки Воден е друго нящо,до язовира си е,вервай му на човека.Не са прая на интересен,ама съм живял в пустото гр.Маджарово 6 години и още 4-в гр.Харманли,пък съм раждан в Ивайловград.Много рибки има там,въпреки дългогодишното бракониерство.Поздрави на приятеля ти-в ония зони наистина става изключителен риболовен релакс.Да живей!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бил съм пътя от Коневец или Пелевун,за да сляза до язовира!Обратно-катерил съм го от към Мандрица!Какъв е проблема?Риба да има! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lusienn

Мнение от lusienn »

:D проблема е че сме окопани от проблеми :D нема време за риболов.това за българите.а кажими къде връзва и на кой :?: :oops: :oops: иска ми се да не мисля така ама си ни е реалност по всички пости :!:

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”