Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

УКЛЕИ-МНОГО
Модератор: Paublo_Eskobar
УКЛЕИ-МНОГО
Днес слет работа наминах у кварталната кръчма да видя как е хавата-едни на бира други чета воеводи-протест и плакати се стягат-сериозна работа-утре ще видим.Та излизам от кръчмата и рибар за бой се стяга-ГОШЕ КЪДЕ БЕ
Той сериозен -мамка му 4 магазина събрах 200 гр бял.Та по темата-щастливеца-си утива на село-маджарово-пратили му код-10 кила уклеи на плувка-3 ма за 3 часа
Това село е на яз ИВАЙЛОВГРАД той е от СОФИЯ.
Значи от целия язовир рибата се е събрала на плиткото и е гол след гол-дребосъка-водата качва яко.Давало само там и на некакво място къде му забравих името ако е важно 

Риболовци.
Re: УКЛЕИ-МНОГО
Колега-тоя си е от това село и-си е местен
Във неделя обеща .лично на мен пресен уклей-1 кофа-плюс други благинки
ще кажа като видя вярно ли е.А КИЛОМЕТРИТЕ ПРЕЗ ДЕН ГИ МИНАВА ПО ТОЛКО-Такава му е работатта 

Риболовци.
от lusienn на Пет Фев 06, 2009 11:19 pm
Колега-тоя си е от това село и-си е местен Във неделя обеща .лично на мен пресен уклей-1 кофа-плюс други благинки ще кажа като видя вярно ли е.А КИЛОМЕТРИТЕ ПРЕЗ ДЕН ГИ МИНАВА ПО ТОЛКО-Такава му е работатта

Колега-тоя си е от това село и-си е местен Във неделя обеща .лично на мен пресен уклей-1 кофа-плюс други благинки ще кажа като видя вярно ли е.А КИЛОМЕТРИТЕ ПРЕЗ ДЕН ГИ МИНАВА ПО ТОЛКО-Такава му е работатта

-
- кандидат преподавател
Нещо не е наред с тази инфо-някой не е доразбрал нещо.Няма с.Маджарово на яз.Ивайловград.Има град Маджарово,който е на река Арда,но от там до устието/нулата/на язовира има бая километри.Да не става въпрос за с.Бориславци,там вече е друго ...
Така де -важното е че се ходи на 340 км -да си видиш родата ,да нарежеш дървата,да седнеш на камината,-инфо от вчера -песни на софра-на въпроса ще ядем ли пресен уклей-утрото е по мъдро от вечерта
Днес -кълве яко ще си дойда след няколко дни -много ми харесва
нека му е лошо 

Риболовци.
Есега го чух-на малки воден там дава -време прекрасно-рибки бол 15 кила на плувка
Вика колегата-нема такъв релакс-даи боже всеки му 

Риболовци.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Е,сеа вече немам възражения-Малки Воден е друго нящо,до язовира си е,вервай му на човека.Не са прая на интересен,ама съм живял в пустото гр.Маджарово 6 години и още 4-в гр.Харманли,пък съм раждан в Ивайловград.Много рибки има там,въпреки дългогодишното бракониерство.Поздрави на приятеля ти-в ония зони наистина става изключителен риболовен релакс.Да живей!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бил съм пътя от Коневец или Пелевун,за да сляза до язовира!Обратно-катерил съм го от към Мандрица!Какъв е проблема?Риба да има! 

Риболовци.