Валат, капо-къде, как, защо?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Валат, капо-къде, как, защо?

Мнение от КИРО »

петко стоянов написа:.спестил си пари от солариум :D
И настинка хванах,ама не се брои,че не се вижда в лондата.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Кат сте почнали е един валат и от мене :D Изображение
като няма риба има баня
Изображениетова е вечерта след злоупотреба с алкохолче :drinkers:
И все пак това е дин от многото валати :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Е моя е по пресен отпреди час .След като ми се провали ходенето на рибарица реших днеска да пробвам ямболските рибоци али се хващат към 09ч. отивам на запушеното в с.Ханово подхранка както си му е реда сичко 3 часа и половина нема никой се едно у ваната мятам ,викам си ще ида на реката у града отивам там нарооооод колко щеш поразпитах как е хавата казват хората абее излиза по некое друго рибе предимно каракуда и червенопера пак същата процедура захранка ала бала още 3 часа нищо векам си явно днеска не ми е ден оставям риболова за утре и отивам да пия ракия .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
emil-lom
новобранец
новобранец

Мнение от emil-lom »

днес и аз съм капо ,обиколих р.лом от устито до с.тополовец заклен .
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Навсякъде , по всяко време :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Туй риболова не е за мен :D
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

На едно състезание в Монтана,през 1999 година, съотборник от София, трябваше да донесе захранки.Оказа се , че се е заблудил ,и донесе зимни захранки в разгара на лятото .Разбрахме го преди самото състезание ,и неможахме да реагираме.Първия ден бяхме целия отбор валат.Паднах се в сектор ,с доста риба и колегите скъсаха скобара.Втория ден Наско Боянов ни даде захранка ,и рибата потръгна.Голям гаф си беше ,и няма да го забравя докато съм жив !
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Много ме хвана яд . Вчера след работа се прибирам и минавам през кварталната кръчма да се видим с познати колеги рибари и авджии. Та по традиция всеки от време на време носи по нещо за приготвяне в кухнята. Влизам аз и от вратата ме посрещат с " О Вал , който без риба не се прибира".
Нека поясня, това са същите елементи с които бях на Овчарица, същите елементи които се нареждат на масата преди да съм донесъл рибата.
Изображение
Та съм решил поне за известно време да ядат само снимки. :D
Стига стози негативизъм , че се самонавивам.
Когато ми стане кофти си пускам нещо от сорта.
http://vbox7.com/play:8661b2c0
snegk

Мнение от snegk »

Ей не върви темата,само профита във форума :lol: :lol: Аз вчера тръгнах да проверя реката на Ахелой.Има един приливник над града(вече е град)Отивам и гледам един колега хвърли 5 въдици и сложил камбанки.Питам колегата-как е:той ми вика-ами хвърлил съм 5 парашута и нямам и една риба.Чудех се да се смеяли,да плачали,даго обивам ли.Обясних мо колтурно,че не е хубаво това нещо и той си тръгна.Аз така и не хвърлих въдица,няма смисъл,що профисионалния парашутист не е хванал та азли :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Прясно капо от неделя 08.02.2009 язовир Засмяново абсолютно капо едно пипване нямаше,даже и 20те търмакчии бяха капо.Е аз хванах 2а литра каменитца и една тарелка кебапчета ама това е друга работа. :drinkers: :drinkers: :partyman: :partyman:
damqn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от damqn »

колеги тия дни маи на всякаде капо здраво.що е така :?: ама по важно е участието :smt041
Ако си в дупка, престани да копаеш.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Ако става дума за капо от към риба ,дет вика Марко,няма да стигне време до сутринта да пиша :oops: .Но да не забравяме че всеки излет на риба носи много положителни и не дотам(понякога)положителни емоции които не са измерими с материални стойности.Та човек ако губи едно(в случая уловена риба) печели нещо друго :smt102 и излета нее в буквалния смисъл капо,валат или геле,както искате му викайте.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
lusienn

Мнение от lusienn »

AlexMunro написа:Отивам с един приятел на Байкал, всичко си беше наред, дето само си бях, като на театрално представлиние :lol: Аз си гледам, той си ги скубе като праз лук!Бе, повод, бе кука, бе утежнение, бе плувка, бе влакно - всичко преправих като неговото - не и не :lol: Хвана ме бес, викам дай пръчката, вземи мойта - нищо подобно, все едно съм хвърлил в бунара :mrgreen: !На финала си викам, що си не е..ш майката в рибата утепана - скок да бивака и увеселителната част почна за мен преждевременно :drinkers: :D
:D Ако ми говориш за Баикал-там по спомен,преди казармата за последно ходих-леко тихо се влиза с лотката ,между водораслите.стръв бял хляб-иначе-каракуди и линчета.не се говори и след минути виждаш по десетина шарана на дупка.завърших ме с 32 броя.там е забранено така помня-тоя къде ме води се беше наговорил с кои трябва и по тарлъци.такъв риболов се помни цял живот :D на плувка межде лилиите :rolleyes:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Капо(валат,и т.н.)за мен е,когато дремеш в скука пред компа,вместо да си вземеш х :oops: я под мишница и да се изнесеш (да не казвам с ква скорост) на първия ти попаднал водоем :D :D :D !!!Всяко ходене за риба ми носи душевен оргазъм,независимо дали и колко риба/риби съм хванал(е,с някои маленки изключенийца :) :) )
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Най- стряскащото ми "капо", беше в края на миналата година на Душанци, там ходя за риба вече около 35 години; не много често- имало е периоди от по няколко години, дето не съм ходил :wink: Като се прибрах- гледах по телевизията за двете земетресения, през ноща и рано сутринта, в София :idea: :idea: :idea: Хванах само един дърт рак, с директния :wink:
Изображение
georg

Мнение от georg »

Аз много капота и гелета съм имал,но това е случка за бисерите!:
Жребчево,пълен до горе! С лодка,отиваме до постройките на старата ракетна,на които се виждат само покривите! Слизаме на тях и на блесна започва трошене на костури колкото бирено шише! Всички вадим риби,един приятел псува! Казва,че постоянно му кълве,но не успява при засечката :evil: Много удари,нито риба! :roll: Проверка на блесната :shock: ....,НЯМА ТРОЙКА :!: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”