Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Валат, капо-къде, как, защо?
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Валат, капо-къде, как, защо?
И настинка хванах,ама не се брои,че не се вижда в лондата.петко стоянов написа:.спестил си пари от солариум
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кат сте почнали е един валат и от мене

като няма риба има баня
това е вечерта след злоупотреба с алкохолче
И все пак това е дин от многото валати

като няма риба има баня

И все пак това е дин от многото валати

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Е моя е по пресен отпреди час .След като ми се провали ходенето на рибарица реших днеска да пробвам ямболските рибоци али се хващат към 09ч. отивам на запушеното в с.Ханово подхранка както си му е реда сичко 3 часа и половина нема никой се едно у ваната мятам ,викам си ще ида на реката у града отивам там нарооооод колко щеш поразпитах как е хавата казват хората абее излиза по некое друго рибе предимно каракуда и червенопера пак същата процедура захранка ала бала още 3 часа нищо векам си явно днеска не ми е ден оставям риболова за утре и отивам да пия ракия .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
днес и аз съм капо ,обиколих р.лом от устито до с.тополовец заклен .
-
- ще става разбирач
На едно състезание в Монтана,през 1999 година, съотборник от София, трябваше да донесе захранки.Оказа се , че се е заблудил ,и донесе зимни захранки в разгара на лятото .Разбрахме го преди самото състезание ,и неможахме да реагираме.Първия ден бяхме целия отбор валат.Паднах се в сектор ,с доста риба и колегите скъсаха скобара.Втория ден Наско Боянов ни даде захранка ,и рибата потръгна.Голям гаф си беше ,и няма да го забравя докато съм жив !
И падащата звезда е била изгряваща .
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много ме хвана яд . Вчера след работа се прибирам и минавам през кварталната кръчма да се видим с познати колеги рибари и авджии. Та по традиция всеки от време на време носи по нещо за приготвяне в кухнята. Влизам аз и от вратата ме посрещат с " О Вал , който без риба не се прибира".
Нека поясня, това са същите елементи с които бях на Овчарица, същите елементи които се нареждат на масата преди да съм донесъл рибата.

Та съм решил поне за известно време да ядат само снимки.
Стига стози негативизъм , че се самонавивам.
Когато ми стане кофти си пускам нещо от сорта.
http://vbox7.com/play:8661b2c0
Нека поясня, това са същите елементи с които бях на Овчарица, същите елементи които се нареждат на масата преди да съм донесъл рибата.

Та съм решил поне за известно време да ядат само снимки.

Стига стози негативизъм , че се самонавивам.
Когато ми стане кофти си пускам нещо от сорта.
http://vbox7.com/play:8661b2c0
-
- и господ не е толокова добър
Ей не върви темата,само профита във форума
Аз вчера тръгнах да проверя реката на Ахелой.Има един приливник над града(вече е град)Отивам и гледам един колега хвърли 5 въдици и сложил камбанки.Питам колегата-как е:той ми вика-ами хвърлил съм 5 парашута и нямам и една риба.Чудех се да се смеяли,да плачали,даго обивам ли.Обясних мо колтурно,че не е хубаво това нещо и той си тръгна.Аз така и не хвърлих въдица,няма смисъл,що профисионалния парашутист не е хванал та азли

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
Прясно капо от неделя 08.02.2009 язовир Засмяново абсолютно капо едно пипване нямаше,даже и 20те търмакчии бяха капо.Е аз хванах 2а литра каменитца и една тарелка кебапчета ама това е друга работа.

-
- вече хвърля и на тежко
колеги тия дни маи на всякаде капо здраво.що е така
ама по важно е участието 

Ако си в дупка, престани да копаеш.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Ако става дума за капо от към риба ,дет вика Марко,няма да стигне време до сутринта да пиша
.Но да не забравяме че всеки излет на риба носи много положителни и не дотам(понякога)положителни емоции които не са измерими с материални стойности.Та човек ако губи едно(в случая уловена риба) печели нещо друго
и излета нее в буквалния смисъл капо,валат или геле,както искате му викайте.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

AlexMunro написа:Отивам с един приятел на Байкал, всичко си беше наред, дето само си бях, като на театрално представлиниеАз си гледам, той си ги скубе като праз лук!Бе, повод, бе кука, бе утежнение, бе плувка, бе влакно - всичко преправих като неговото - не и не
Хвана ме бес, викам дай пръчката, вземи мойта - нищо подобно, все едно съм хвърлил в бунара
!На финала си викам, що си не е..ш майката в рибата утепана - скок да бивака и увеселителната част почна за мен преждевременно
![]()

Риболовци.
- Димича
- ще става разбирач
Капо(валат,и т.н.)за мен е,когато дремеш в скука пред компа,вместо да си вземеш х
я под мишница и да се изнесеш (да не казвам с ква скорост) на първия ти попаднал водоем
!!!Всяко ходене за риба ми носи душевен оргазъм,независимо дали и колко риба/риби съм хванал(е,с някои маленки изключенийца
)

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- учете се от него
Най- стряскащото ми "капо", беше в края на миналата година на Душанци, там ходя за риба вече около 35 години; не много често- имало е периоди от по няколко години, дето не съм ходил
Като се прибрах- гледах по телевизията за двете земетресения, през ноща и рано сутринта, в София
Хванах само един дърт рак, с директния 

Аз много капота и гелета съм имал,но това е случка за бисерите!:
Жребчево,пълен до горе! С лодка,отиваме до постройките на старата ракетна,на които се виждат само покривите! Слизаме на тях и на блесна започва трошене на костури колкото бирено шише! Всички вадим риби,един приятел псува! Казва,че постоянно му кълве,но не успява при засечката
Много удари,нито риба!
Проверка на блесната
....,НЯМА ТРОЙКА

Жребчево,пълен до горе! С лодка,отиваме до постройките на старата ракетна,на които се виждат само покривите! Слизаме на тях и на блесна започва трошене на костури колкото бирено шише! Всички вадим риби,един приятел псува! Казва,че постоянно му кълве,но не успява при засечката