Изкуство с вода

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Exodus
новобранец
новобранец
Мнения: 48
Регистриран на: Пон Яну 26, 2009 11:20 am

Re: Изкуство с вода

Мнение от Exodus »

Работил съм в Мюнхен Италиански ресторант като Бариста.Това не е кафе ,а Капучино истинско /не като в БГ/ Нас ни задължаваха да можем да ги правим тези красоти в Капочиното.Получавал съм 50 Евро бакшиш за Капучино от един Тузар.Понеже Кафенето беше на една от Аристократските улици /Holenzolenerstrasse в квартал Schwabing/Например клиенти като Немският футболист Schwein.Тогава не бях на работа иначе щях да му иска автограф /не защото обичам футбола,а за до го продам/Точно на световното цената на неговият автограф струваше около 100-200 Евро.Имахме посещения на всякъкви богаташи.Цаката на това Капочино е :

1.Машината за кафе треябва да е много добра.
2.Млякото да бъде минимум 3.5 Масленост.
3.Не трябва да се затопля много ,защото няма да стане гъсто.
4.Трябва да се получи направо крем от масленоста на млякото.
5.Не трябва да има никакви балончета вътре в млякото.
6.Изчаква се макс 10 секунди преди да се сипе в чашата с вече врялото кафе/еспресо демек една глътка/,а не като нашето кафе дълго.
Ако живееш само за себе си, ти си излишен товар на земята.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 13896
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 9:11 pm
Местоположение: св.Влас

Re: Изкуство с вода

Мнение от snegk »

В момента има специални кафе машини за такива красоти :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Exodus
новобранец
новобранец
Мнения: 48
Регистриран на: Пон Яну 26, 2009 11:20 am

Re: Изкуство с вода

Мнение от Exodus »

Прав си,но на ако ти си го направиш става по добре.
Ако живееш само за себе си, ти си излишен товар на земята.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 850
Регистриран на: Пон Юли 02, 2007 4:21 pm
Местоположение: Plovdiv-Montreal

Re: Изкуство с вода

Мнение от valeri »

Exodus написа:Работил съм в Мюнхен Италиански ресторант като Бариста.Това не е кафе ,а Капучино истинско /не като в БГ/ Нас ни задължаваха да можем да ги правим тези красоти в Капочиното.Получавал съм 50 Евро бакшиш за Капучино от един Тузар.Понеже Кафенето беше на една от Аристократските улици /Holenzolenerstrasse в квартал Schwabing/Например клиенти като Немският футболист Schwein.Тогава не бях на работа иначе щях да му иска автограф /не защото обичам футбола,а за до го продам/Точно на световното цената на неговият автограф струваше около 100-200 Евро.Имахме посещения на всякъкви богаташи.Цаката на това Капочино е :

1.Машината за кафе треябва да е много добра.
2.Млякото да бъде минимум 3.5 Масленост.
3.Не трябва да се затопля много ,защото няма да стане гъсто.
4.Трябва да се получи направо крем от масленоста на млякото.
5.Не трябва да има никакви балончета вътре в млякото.
6.Изчаква се макс 10 секунди преди да се сипе в чашата с вече врялото кафе/еспресо демек една глътка/,а не като нашето кафе дълго.




Изпревариме :D .Който е бил барман знае за какво иде реч :D
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”