яз.Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

яз.Пясъчник

Мнение от MarviN »

Колеги от Пловдив съм и ходя доста на Пясъка, но тази година още не съм ходил.Чуват се някакви приказки, че бил под аренда и че нямало да може да се лови.Според мен това си е КОЩУНСТВО и ограбване и нищо повече.зма че ако някой изибщо го е взел това е Собственика на кренвиршите сачи.
Искам да попитам някй ходил ли е тази година или поне Февруари или последните няколко седмици и знае е ли дали може да се лови на язовира.Илима ли някакви проблеми илима ли някакви 'ПАЗАЧИ' и искат ли пари.
Ако някой знае ще съм благодарен да сподели инфото.Мерси предварително.
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
МИЛЧО
новобранец
новобранец

Мнение от МИЛЧО »

Все още за радост са само приказки
rokoradkoff
новобранец
новобранец

Мнение от rokoradkoff »

Пясъчник все още не е под аренда,но заради птичия грип не може да се лови там,има табели и горските обикалят постоянно,мисля че микрото е свободен за риболов,но е доста изпразнен,макар че се забелязват тук-таме проиграващи риби,това е което видях,не съм ловил.Наслука!!!
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

E никаде ли на Пясъчник неможе да се лови!!!!??????Баси и глупавия птичи гъз!!! През стената неможе ли да се иде от другата страана???? :twisted:
Изображение
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Абе колеги това заради ПТИЧИЯ ГРИП ли е да не пускат никой или заради мрежите които опъват.Говори се че са пуснали мрежа дълга 8 км.Това си е обир, а и знаете ли до кога няма да пускат рибари.За микрото знам че е почти празен.Аиде наслука и дано може да се ходи там и таз година.
ГОЛ ШАРАН ...
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

е някй ходил ли е тези дни на Пясъка да дане някво инфо че направо вече издивах а и самоп вали
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
sss1
новобранец
новобранец

Мнение от sss1 »

ХАЙДЕ БЕ ХОРА НИКОЙ ЛИ НЕ Е ХОДИЛ!ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ВРЕМЕТО ВЗЕ ДА СЕ ОПРАВЯ И МИСЛЯ ДА БЯГАМ КЪМ ПЯСЪЧНИК В СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ!ДАЙТЕ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Е ипчове и аз мисля да ходя на Пясъка ама май пак ще се размине ходенето.доколкото виждам времето пак нема май да е хубаво.А пък и аз смятам да ходя с Лодка.Междувпрочем някой знае ли дали още не дават да се ходи заради Птичия Гъз да де Грип.Ай ако някой е ходил да даде някво инфо.Мерси
ГОЛ ШАРАН ...
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”