Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Проблем с галерията
Модератор: sapuna
Re: Проблем с галерията
Преди година беше обратното - старите можеха, новите не можеха.
-
- разбира нещата
Хах;и със старите регистации-стар,и с новите-нов-абе все не става :Pedro написа:Преди година беше обратното - старите можеха, новите не можеха.

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Внимавай да не те барнат с два рега,че си мигновенно с банtolio_pm написа:Хах;и със старите регистации-стар,и с новите-нов-абе все не става :Pedro написа:Преди година беше обратното - старите можеха, новите не можеха.![]()
![]()
![]()

Малък съвет от мен качвайте си Тук снимките и няма да имате проблем 100 мегабайта мисля,че са напълно достатъчни да си напрайш един хубав албум със снимки а пък ако си някой луд оператор да снимаш като луд правиш нов рег и пак наново

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми уж сега я оправят ама ти си качвай там засега па ... като я оправят ще си заредим всичко да е изрядноIDA написа:В края на краищата, ще се оправи ли галерията и кога![]()
![]()
![]()
![]()

и стига стего плюнчили тоя въпрос мазоли имам на фалнгите на рацете вече от писане

Без риболов няма любов !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
Пускането на галерията зависи от известна сума!Упоменатата е в размер на 1 000 лв!За утвърждаване на същата събираме по 5ст от потребител! Моля превеждайте ги на горепосочената сметка!
СПРЕТЕ СЕ!