Трябва ми малко помощ !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

georgi_gopata

Re: Трябва ми малко помощ !!!

Мнение от georgi_gopata »

Кроки, да не забравиш да пуснеш снимки после!!! :wink:
Няма да му е лесно... :twisted:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,оставете всичко така,докъдето е стигнало.Какво ще става и кога,аз си решавам.Може да съм луд,но не съм прост.Не мислите ли,че много прошки станаха през тези години.Доста такива измекяри се завъртаха тук и все прошки и прошки.Първо се пръкна онзи безродник "ЛАПЛАНДЕЦА",дето още щом се събуди,започва да плюе майчината си отроба и всичко живо що се движи и диша.Какви ли не минаха от тук и все им се прощава.Най-лошото е че като са в нета,си мислят че са невидими и не се съобразяват какво правят,какво говорят и какви простоий ръсят .Никога не съм се крил и винаги съм казвал на всеки каквото мисля и право куме в очи.Няма колега който да ме е помолил за помощ или услуга и да не съм се отзовал ако мога и знам.Винаги съм бил коректен и толерантен,даже и към такива като този модел.На мен не ми прави чест да се занимавам с тъпанар като него,но какво да се прави,някой трябва чат-пат да пуска "СПАРТАК" - за по-младите - /това е камион с цистерна и помпа с които чистеха селските тоалетни години наред/ :lol: Чудя се СПАРТАК ли да пускам или кофа с лайна да му налупа на главата :roll: :lol: :lol: :wink: И забележете,за това че съм написал истината и той обаче не е съгласен с нея !!! Е,времето ще покаже.Нека за сега се пържи в собственната си манджа дето си зготви.Да спрем да се занимаваме с него,просто е жалък и нищожен.Айде,че паднахме на неговото ниво,спираме да го умуваме,ще си намери майстора,щото явно и в живота е такъв боклук !!!

И понеже не искам да ме помислят някой колеги за простак ще кажа,че въпреки всичко,бих му простил за тази гавра,ако е пич и да се извини тук пред форума .......КОЕТО ВЯРВАЙТЕ МИ,НЯМА ДА НАПРАВИ !!!

Айде сега наздраве на всички :drinkers: :drinkers: :drinkers: по три,че идва време и за пролетната НС 5 :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

:drinkers: , :smt023
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

vasil hristozov написа:Хм, весело е тука.Ами я за момент си представете че тоя човек е наследствен психопат, има голяма вероятност дае. Кво праим тогава?.Ако го предизвикате , ще ви изколи като пилци, и тва хич няма да е анонимно.Ама човека си е болен и няма да носи отговорност за деянията си ,Господ решава вместо него, насилието води до трагедии дори и през поколения!
Покайте се, и без нерви.

Вече не знам да се смея ли,да плача ли :shock: :roll: :lol: :lol: Васко,тоя е голям психопат да знаеш,много е психясъл щом му идват такива простотий на акъла да прави :lol: :lol: И аз,като ме избутат от коловоза психясвам.Ще падне голям смях кат се срещнем двама психопати на едно място.Мисля си обаче това да си остане между мен и него, като се видим ще се разберем :idea: :idea: :idea:

Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

наздраве и от мен с нетърпение я чакам нс5 да се видим всички :drinkers:
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
Аватар
Dakata-79
новобранец
новобранец

Мнение от Dakata-79 »

идва време и за пролетната НС 5 :smt023 :smt023 :smt023 като го прочетох си налях бързо отново :drinkers:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе, нищо и никакъв човек, пък голям простак :wink: Ама "дизайнер", дейба- Кроки, виж се замисли по новата външност, може пък да ти е "на късмет" :D
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Сапуне ,като чете тоя от другия си ник даи да го видим тоя хубосник , и не е ли време да се замислим и да вземем решение да ги няма тия с по няколко ника :wink:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: Ами да вземем да се увапцаме всички,кой с червено,кой в синьо,кой с мъди на ушите и физиономия -"Бабините очила ".По добре да ме напсува,отколкото да ме прави на ОСАМА БИН ЛАДЕН :lol: :lol: :lol: Голям простак ей,грам акъл няма !

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

КРОКИ баце,не се впрягай на некви недоклатени кретени.те виждат че палиш с 200 от место и се забавляват на твой гръб.е.и ги в мръсния г.з и кажи едно наздраве.и с тебе сме си писали на по висок тон,но в крайна сметка пичовете сме си пичове.с най голямо удоволствие искам да се запозная с тебе,че много си приличаме по темперамент.дано да имам време на н.с.5 да дойда.а наздраве на всички пичове :drinkers:
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Никога не съм се крил и винаги съм казвал на всеки каквото мисля и право куме в очи.Няма колега който да ме е помолил за помощ или услуга и да не съм се отзовал ако мога и знам.Винаги съм бил коректен и толерантeн...
:smt023 :smt023 :prayer: :prayer:

Поздрав :drinkers:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа::lol: :lol: Ами да вземем да се увапцаме всички,кой с червено,кой в синьо,кой с мъди на ушите и физиономия
Любо,малък си още,кът удъртееш сам ша са цапаш .Глей мене. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

pacholev написа:КРОКИ баце,не се впрягай на некви недоклатени кретени.те виждат че палиш с 200 от место и се забавляват на твой гръб.е.и ги в мръсния г.з и кажи едно наздраве.и с тебе сме си писали на по висок тон,но в крайна сметка пичовете сме си пичове.с най голямо удоволствие искам да се запозная с тебе,че много си приличаме по темперамент.дано да имам време на н.с.5 да дойда.а наздраве на всички пичове :drinkers:
Точно това имах в предвид.Може да си пишем на висок тон,може да си говорим каквото и да е,но важното е да останем хора.Ето,скоро теглих едни майни на ИДА,но това неозначава че го мразя или няма да ми е приятно да се запознаем и да пием по ракия.Трябва да се скрия зад нов ник ли за да тегля на някой майните :shock: :roll: Неприятно е да се гавриш с някой като се криеш и да го дразниш.Не че тази снимка ще промени нещо,може само да му донесе смяна на неговата снимка в паспорта му,но е факт че го е направил умишлено.Скоро попаднах в един форум на Империя Онлайн и останах много учуден когато двама-трима си пишеха за мен и още един човек,като ме наричаха мутра и незнам си какъв още.Явно тези знаеха за мен и другия човек повече от колкото аз знам за мен.Научиш доста неща които не съм предполагал че са така.Тръгнаха да си правят събиране и да ходят за риба и място избираха.Трябваше ли да отида на тази среща и аз да се повеселя с тъпака дето ме обижда без дори да ме познава лично.Нещата са простички,има хора които изобщо не им минава през акъла че някой ден,човека за който пишат може и да прочете тези простотий.Какво му коства да си напише каквото мисли директно в форума,без да си прави никове и да се крие като плъх.Аз,затова Ви уважавам тези които си стоите с имената зад това което пишете.Още повече,че с повечето се познаваме лично и доколкото знам,нищо мутренско не са намерили в мен.Нито ходя с охрани,нито имам черни джипове,нито съм се държал нагло и надменно когато сме се събирали.Дразня се от тези неща и ми е неприятно когато говорят по мой адрес невярни неща или говорят за работи които изобщо не са истина.Да,занимавам се с охрана!Да,имах по едно време 45 момчета които работеха при ме.Да,имам и сега хора около мен,но - НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ПРОСТОТИЙ ИЛИ НЕЗАКОННИ НЕЩА :idea: :idea: :idea: Вярно е че много ми се иска да пребия например моя любим приятел - ЛАПЛАНДЕЦА,верно че сега ми се иска да ида до Стара Загора,да го хвана този egp_66 и да му навра собственната му ръка/няма значение лява или дясна/ в задник му.Първо обаче винаги съм бил човек и после всичко друго каквото ви доиде на акъла.Такъв съм бил,такъв съм и такъв ще си остана !!!През тези години,положих неимоверни усилия да се опазя чист без да си нацапам ръцете но това неозначава че няма да го начукам на някой тъпак,дето не знае какво иска и защо го иска.Обичам и уважавам приятелите си,стремя се да създавам колкото се може повече/и мисля че успявам/ще продължавам да помагам на всеки,така както съм правил през целия ми съзнателен живот и никога няма да оставя приятел в беда,каквото и да ми е коствало до сега или ще ми коства за в бъдеще.Иска ми се обаче да ги разгоним всичките тези мекерета,дето незнаят рибари ли искат да стават или помияри и да спрат да ни тормозят.Това ще стане,когато някой предаде един такъв и да му се набият чемберите за назидание.Но нали знаете,хлебарките са трудно изтребими :lol: :lol: :lol: :wink:

lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

vasil hristozov написа:насилственият език е присъщ за някои хора , които участват в згомнясването на държавата, нормално е да има критики и бъзици.
Васко ,бъзиците и критиките трябва да са в нормалната граница,и то между приятели и добри познати.Не може някакъв си пумияр да се гаври с хората ,-щото така му било кеф.Да ходи да се гаври на майка-му с рунтавата п.....Много са теа боклуци ,както каза Любо ,като хлебарките са. Тези хлебарки са главната причина за сгомнясването на държавата,ръчкат и се мушат там където не им е работата.Нищо полезно не-може да се очаква от такива мишки,седят си скрити по дупките и само чакат да дойде удобния момент за да направят поредната си простотия.Точно такива мършояди са виновни за употребата на така наречения от тебе''насилствен език''.

Най сигурният и безотказен метод за унищожението на тази зган,е като ги смачкаш с крак и никога повече да не се изправят.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Христов,дори и да си прав за насилието,това незначи,че на г-н epg_66 не трябва да му се случи нещо.Напротив ,той е от оная порода плъхове ,които не разбират от блага дума ,"извинявай","моля" и т.н. Ако беше писал само -добре,ама той се изгаври с лицето и личността на един от нас без да се интересува от моралното и етичното и за последствията разбира се.Христов ти може би затова не си си сложил снимка ,защото се страхуваш от нещо подобно върху себе си,ти в случая си полуанонимен.Иначе съм съгласен с доводите ти,но са пресилени по отношение на случая с Л.Вичев.Ти не си потърпевш,отстрани е лесно гледаш и коментираш.... /отговорът ми е спам ,но беше наложителен/
Заключено

Обратно към “Разни”