Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Трябва ми малко помощ !!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Трябва ми малко помощ !!!
Кроки, да не забравиш да пуснеш снимки после!!!
Няма да му е лесно...

Няма да му е лесно...

- krokibg
- учете се от него
Момчета,оставете всичко така,докъдето е стигнало.Какво ще става и кога,аз си решавам.Може да съм луд,но не съм прост.Не мислите ли,че много прошки станаха през тези години.Доста такива измекяри се завъртаха тук и все прошки и прошки.Първо се пръкна онзи безродник "ЛАПЛАНДЕЦА",дето още щом се събуди,започва да плюе майчината си отроба и всичко живо що се движи и диша.Какви ли не минаха от тук и все им се прощава.Най-лошото е че като са в нета,си мислят че са невидими и не се съобразяват какво правят,какво говорят и какви простоий ръсят .Никога не съм се крил и винаги съм казвал на всеки каквото мисля и право куме в очи.Няма колега който да ме е помолил за помощ или услуга и да не съм се отзовал ако мога и знам.Винаги съм бил коректен и толерантен,даже и към такива като този модел.На мен не ми прави чест да се занимавам с тъпанар като него,но какво да се прави,някой трябва чат-пат да пуска "СПАРТАК" - за по-младите - /това е камион с цистерна и помпа с които чистеха селските тоалетни години наред/
Чудя се СПАРТАК ли да пускам или кофа с лайна да му налупа на главата
И забележете,за това че съм написал истината и той обаче не е съгласен с нея !!! Е,времето ще покаже.Нека за сега се пържи в собственната си манджа дето си зготви.Да спрем да се занимаваме с него,просто е жалък и нищожен.Айде,че паднахме на неговото ниво,спираме да го умуваме,ще си намери майстора,щото явно и в живота е такъв боклук !!!
И понеже не искам да ме помислят някой колеги за простак ще кажа,че въпреки всичко,бих му простил за тази гавра,ако е пич и да се извини тук пред форума .......КОЕТО ВЯРВАЙТЕ МИ,НЯМА ДА НАПРАВИ !!!
Айде сега наздраве на всички
по три,че идва време и за пролетната НС 5

И понеже не искам да ме помислят някой колеги за простак ще кажа,че въпреки всичко,бих му простил за тази гавра,ако е пич и да се извини тук пред форума .......КОЕТО ВЯРВАЙТЕ МИ,НЯМА ДА НАПРАВИ !!!
Айде сега наздраве на всички

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
vasil hristozov написа:Хм, весело е тука.Ами я за момент си представете че тоя човек е наследствен психопат, има голяма вероятност дае. Кво праим тогава?.Ако го предизвикате , ще ви изколи като пилци, и тва хич няма да е анонимно.Ама човека си е болен и няма да носи отговорност за деянията си ,Господ решава вместо него, насилието води до трагедии дори и през поколения!
Покайте се, и без нерви.
Вече не знам да се смея ли,да плача ли

- ivotatos
- ще става разбирач
наздраве и от мен с нетърпение я чакам нс5 да се видим всички 

Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
идва време и за пролетната НС 5
като го прочетох си налях бързо отново 

-
- учете се от него
Бе, нищо и никакъв човек, пък голям простак
Ама "дизайнер", дейба- Кроки, виж се замисли по новата външност, може пък да ти е "на късмет" 

- Skorpi
- сериозен играч
Сапуне ,като чете тоя от другия си ник даи да го видим тоя хубосник , и не е ли време да се замислим и да вземем решение да ги няма тия с по няколко ника 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- krokibg
- учете се от него

КРОКИ баце,не се впрягай на некви недоклатени кретени.те виждат че палиш с 200 от место и се забавляват на твой гръб.е.и ги в мръсния г.з и кажи едно наздраве.и с тебе сме си писали на по висок тон,но в крайна сметка пичовете сме си пичове.с най голямо удоволствие искам да се запозная с тебе,че много си приличаме по темперамент.дано да имам време на н.с.5 да дойда.а наздраве на всички пичове 

ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Никога не съм се крил и винаги съм казвал на всеки каквото мисля и право куме в очи.Няма колега който да ме е помолил за помощ или услуга и да не съм се отзовал ако мога и знам.Винаги съм бил коректен и толерантeн...

Поздрав

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Любо,малък си още,кът удъртееш сам ша са цапаш .Глей мене.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:![]()
Ами да вземем да се увапцаме всички,кой с червено,кой в синьо,кой с мъди на ушите и физиономия

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- krokibg
- учете се от него
Точно това имах в предвид.Може да си пишем на висок тон,може да си говорим каквото и да е,но важното е да останем хора.Ето,скоро теглих едни майни на ИДА,но това неозначава че го мразя или няма да ми е приятно да се запознаем и да пием по ракия.Трябва да се скрия зад нов ник ли за да тегля на някой майнитеpacholev написа:КРОКИ баце,не се впрягай на некви недоклатени кретени.те виждат че палиш с 200 от место и се забавляват на твой гръб.е.и ги в мръсния г.з и кажи едно наздраве.и с тебе сме си писали на по висок тон,но в крайна сметка пичовете сме си пичове.с най голямо удоволствие искам да се запозная с тебе,че много си приличаме по темперамент.дано да имам време на н.с.5 да дойда.а наздраве на всички пичове

-
- сериозен играч
Васко ,бъзиците и критиките трябва да са в нормалната граница,и то между приятели и добри познати.Не може някакъв си пумияр да се гаври с хората ,-щото така му било кеф.Да ходи да се гаври на майка-му с рунтавата п.....Много са теа боклуци ,както каза Любо ,като хлебарките са. Тези хлебарки са главната причина за сгомнясването на държавата,ръчкат и се мушат там където не им е работата.Нищо полезно не-може да се очаква от такива мишки,седят си скрити по дупките и само чакат да дойде удобния момент за да направят поредната си простотия.Точно такива мършояди са виновни за употребата на така наречения от тебе''насилствен език''.vasil hristozov написа:насилственият език е присъщ за някои хора , които участват в згомнясването на държавата, нормално е да има критики и бъзици.
Най сигурният и безотказен метод за унищожението на тази зган,е като ги смачкаш с крак и никога повече да не се изправят.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Христов,дори и да си прав за насилието,това незначи,че на г-н epg_66 не трябва да му се случи нещо.Напротив ,той е от оная порода плъхове ,които не разбират от блага дума ,"извинявай","моля" и т.н. Ако беше писал само -добре,ама той се изгаври с лицето и личността на един от нас без да се интересува от моралното и етичното и за последствията разбира се.Христов ти може би затова не си си сложил снимка ,защото се страхуваш от нещо подобно върху себе си,ти в случая си полуанонимен.Иначе съм съгласен с доводите ти,но са пресилени по отношение на случая с Л.Вичев.Ти не си потърпевш,отстрани е лесно гледаш и коментираш.... /отговорът ми е спам ,но беше наложителен/