р.Ботуня - СПЕШНО!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

р.Ботуня - СПЕШНО!!!

Мнение от stich »

Колеги утре тръгвам да търся скобар на Ботуня.За пръв път отивам.Моля ви дайте някакво инфо.Стръв,захранка,такъм...може и място :oops:

Благодаря предварително.
Изображение
valentin_l_ivanov

Re: р.Ботуня - СПЕШНО!!!

Мнение от valentin_l_ivanov »

Виц:" Имало един, дето все на аванта пушел от цигарите на другите. Той все казвал в тесен кръг:"...от всички необходими атрибути за пушене си нося само устата." :shock: След което посочвал някой "напосоки" срещу него и му казвал:"Дай една цигара!" Друг един обаче рекъл да му пресече мерака и му рекъл:"Нямам", а отворкото авантаджия присвил очи и отвърнал:"Нищо де, аз сега ще запаля една цигара от моите, пък ти ще има да ми даваш после една!" :roll: Та, и ти, колега-ами иди и се разходи малко "на сляпо" и експериментирай. На "сигурно" всеки може! Не знам от къде си. На баща ми селото е Баурене и до с.Добруша, пък и на реката край гр.Криводол какви кефали и скобари ловяхме на бял червей...Направи снимки от излета си и после ги "качи" във форума.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Няма смисъл да ходиш ! Реката е кал ! :)
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

valentin_l_ivanov написа:Виц:" Имало един, дето все на аванта пушел от цигарите на другите. Той все казвал в тесен кръг:"...от всички необходими атрибути за пушене си нося само устата." :shock: След което посочвал някой "напосоки" срещу него и му казвал:"Дай една цигара!" Друг един обаче рекъл да му пресече мерака и му рекъл:"Нямам", а отворкото авантаджия присвил очи и отвърнал:"Нищо де, аз сега ще запаля една цигара от моите, пък ти ще има да ми даваш после една!" :roll: Та, и ти, колега-ами иди и се разходи малко "на сляпо" и експериментирай. На "сигурно" всеки може! Не знам от къде си. На баща ми селото е Баурене и до с.Добруша, пък и на реката край гр.Криводол какви кефали и скобари ловяхме на бял червей...Направи снимки от излета си и после ги "качи" във форума.
Хубав виц :D Гузен съм че попитах,ама мислех че форума е и за помощ и от този тип.А и защото минах 220 км за 500 гр.уклей.Иначе не взех апарата за снимки на излета.Събрах доста студ.Духаше силен вятър.Видях къде се събират Ботуня и Огоста и предпочетох Огоста.Ако бях видял вица и мнението ти по-рано щях да отида на Криводол :)

Благодаря все пак!
Поздрави!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”