Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р.Ботуня - СПЕШНО!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
р.Ботуня - СПЕШНО!!!
Колеги утре тръгвам да търся скобар на Ботуня.За пръв път отивам.Моля ви дайте някакво инфо.Стръв,захранка,такъм...може и място
Благодаря предварително.

Благодаря предварително.

Re: р.Ботуня - СПЕШНО!!!
Виц:" Имало един, дето все на аванта пушел от цигарите на другите. Той все казвал в тесен кръг:"...от всички необходими атрибути за пушене си нося само устата."
След което посочвал някой "напосоки" срещу него и му казвал:"Дай една цигара!" Друг един обаче рекъл да му пресече мерака и му рекъл:"Нямам", а отворкото авантаджия присвил очи и отвърнал:"Нищо де, аз сега ще запаля една цигара от моите, пък ти ще има да ми даваш после една!"
Та, и ти, колега-ами иди и се разходи малко "на сляпо" и експериментирай. На "сигурно" всеки може! Не знам от къде си. На баща ми селото е Баурене и до с.Добруша, пък и на реката край гр.Криводол какви кефали и скобари ловяхме на бял червей...Направи снимки от излета си и после ги "качи" във форума.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: р.Ботуня - СПЕШНО!!!
Хубав вицvalentin_l_ivanov написа:Виц:" Имало един, дето все на аванта пушел от цигарите на другите. Той все казвал в тесен кръг:"...от всички необходими атрибути за пушене си нося само устата."След което посочвал някой "напосоки" срещу него и му казвал:"Дай една цигара!" Друг един обаче рекъл да му пресече мерака и му рекъл:"Нямам", а отворкото авантаджия присвил очи и отвърнал:"Нищо де, аз сега ще запаля една цигара от моите, пък ти ще има да ми даваш после една!"
Та, и ти, колега-ами иди и се разходи малко "на сляпо" и експериментирай. На "сигурно" всеки може! Не знам от къде си. На баща ми селото е Баурене и до с.Добруша, пък и на реката край гр.Криводол какви кефали и скобари ловяхме на бял червей...Направи снимки от излета си и после ги "качи" във форума.

Благодаря все пак!
Поздрави!