Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

мнението ви за този мач
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
мнението ви за този мач
Здравеjте колеги аз съм така да се каже начинаещ рибар, риболовец и аз не знам
вчера си купих този мач и ми е интересно какво ви е мнението за него и каква макара ще ми предложите да си купя ако може да викажа и че искам да е до 50 лв между другото съм от Пловдив
http://www.filstar.com/bulgaria/filstar ... ct_code=82

http://www.filstar.com/bulgaria/filstar ... ct_code=82

Последно промяна от kokoparcala на Вто Мар 24, 2009 12:52 pm, променено общо 1 път.
Никой не може да ти отнеме мечтите
Re: мнението ви за този мач
Аз до колкото съм запознат на Филстар силната им страна са мачовите пръчки.Имам приятели ,които имат мачове от въпросната марка и са доволни.На този не му виждам характеристиките нещо. 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
Мачова пръчка изработена от високомодулен карбон, притежаваща перфектен строй и отличен баланс. Подходяща за риболов със средни и по-тежки ваглери. Дръжка EVA + натурален корк. Акция: 10 - 30гр. Размер: 3.9м. (13бр. SIC водачи)
Акция 10-30 си е стандартна и е идеална за плувка.Теглото само не пише явно.Гледай да е по-лек,че ако цял ден ти е в ръцете никак няма да ти е приятно ако тежи повечко.Колко пари струва този мач? 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
еми за теглото е добре аз досега ловя с болонеза 5 метра и на язовирите понеже нямах друга читава пръчка и теглото е горе долу едно болото е ню хънтър и е 220 гр така е по каталог то си зависи и макарата де тя беше тебен веф 200 така е по каталог
цената на мача е много добра 55лв го купих аз незнам може във филстара на военна болница да е по евтин но не ми се разкарваше до там та си мисля че цена качество горе долу бива е то аз ако имам пари знам кво да зема но както и да е работата е че докато не го купих не можах да спя 

-
- ще става разбирач
мерси колега много се радвам и аз искам обаче да знам сега имам една макара за двете пръчки тази тебенчето и искам да си взема за болото или мача ша видим няква по хубава дано някои колега си даде мнението за макара
-
- научил се да хвърля
Много риби да хванеш и добри спомени с нея.
-
- вече хвърля и на тежко
колега зет ми си купи такав мач за сащата цена и е мн доволен обаче е чел някаде че там кадето се хваща макарата било наи слабото място на тази прачка ималомн такива които при по рязко замятане се каршели от там при него не е така надявам се и ти да го нямаш тоя проблем и мн риби да хванеш

Ако си в дупка, престани да копаеш.
-
- ще става разбирач
Етва е човек като ти каже две хубави думи и всичко си идва на мястото
мерси много колеги