Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

моля за инфо за яз.около Елена
Модератор: Paublo_Eskobar
моля за инфо за яз.около Елена
Здравейте,
смятам следващата седмица(28.02-04.03.2009г.) да направя една почивка в Елена и ще съм благодарен, ако ми дадете скорошна информация за Йовковци-какво може да се лови в момента, каква стръв да си приготвя и т.н.Предишния път в магазина за риболовни принадлежности в Елена ми разправяха и за някакво платено язовирче в околностите, но така и не го посетихме.Моля за инфо и за други места за риболов в околността(до 30-40км от Елена).Потърсих в форума инфо в тази насока, но за мое съжаление всичкото е от поне преди 3 месеца.
Благодаря предварително за всяка информация
смятам следващата седмица(28.02-04.03.2009г.) да направя една почивка в Елена и ще съм благодарен, ако ми дадете скорошна информация за Йовковци-какво може да се лови в момента, каква стръв да си приготвя и т.н.Предишния път в магазина за риболовни принадлежности в Елена ми разправяха и за някакво платено язовирче в околностите, но така и не го посетихме.Моля за инфо и за други места за риболов в околността(до 30-40км от Елена).Потърсих в форума инфо в тази насока, но за мое съжаление всичкото е от поне преди 3 месеца.
Благодаря предварително за всяка информация
Re: моля за инфо за яз.около Елена
Бяхме на ияз.Йововци на 5.02.09 до моста,трима приятели,единя пробва на блесни воблери...нищо
другия на тапа(плувка) на рибки..пак нищо,аз.. дъно на рибка ...нищо
По принмцип там излиза ..щука,костур и бяла риба....
Един дядо мина следобяд, бе хванал щука на воблер...поне така каза
другия на тапа(плувка) на рибки..пак нищо,аз.. дъно на рибка ...нищо
По принмцип там излиза ..щука,костур и бяла риба....
Един дядо мина следобяд, бе хванал щука на воблер...поне така каза
- maranzika
- сериозен играч
Re: моля за инфо за яз.около Елена
Майтапчия.И аз обикалям всяка събота и неделя по язовира с надеждата да се е раздвижила рибата но уви.Тази година имам доста излети на Йовковци,видях и доста народ,но все още НЕ СЪМ ВИДЯЛ ХВАНАТА РИБА.Дори и уклейка.Срещам разни рибари и казват-"Абе миналата седмица ловили уклей и червеноперка на Вълчевският ръкав".Да ама аз точно тогава случайно и аз съм бил там и даже и рибари не съм виждал.Всеки лъже,или по-точно един пуска слух и като го потвърдят 10 човека и едва ли не се ловят огромни риби.Пак казвам-не съм видял нито една хваната рибка тази година.Даже нито един поне не каза че дори му е клъвнало.А какво захранване направиха единият път брат ми и разни други щекари....Абе още е рано .klkklk написа: Един дядо мина следобяд, бе хванал щука на воблер...поне така каза
За платен със шаран виж тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B8%D1%8F
На около 20 км. от Елена е.