моля за инфо за яз.около Елена

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

peichev
новобранец
новобранец

моля за инфо за яз.около Елена

Мнение от peichev »

Здравейте,
смятам следващата седмица(28.02-04.03.2009г.) да направя една почивка в Елена и ще съм благодарен, ако ми дадете скорошна информация за Йовковци-какво може да се лови в момента, каква стръв да си приготвя и т.н.Предишния път в магазина за риболовни принадлежности в Елена ми разправяха и за някакво платено язовирче в околностите, но така и не го посетихме.Моля за инфо и за други места за риболов в околността(до 30-40км от Елена).Потърсих в форума инфо в тази насока, но за мое съжаление всичкото е от поне преди 3 месеца.
Благодаря предварително за всяка информация
klkklk
новобранец
новобранец

Re: моля за инфо за яз.около Елена

Мнение от klkklk »

Бяхме на ияз.Йововци на 5.02.09 до моста,трима приятели,единя пробва на блесни воблери...нищо
другия на тапа(плувка) на рибки..пак нищо,аз.. дъно на рибка ...нищо
По принмцип там излиза ..щука,костур и бяла риба....
Един дядо мина следобяд, бе хванал щука на воблер...поне така каза
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: моля за инфо за яз.около Елена

Мнение от maranzika »

klkklk написа: Един дядо мина следобяд, бе хванал щука на воблер...поне така каза
Майтапчия.И аз обикалям всяка събота и неделя по язовира с надеждата да се е раздвижила рибата но уви.Тази година имам доста излети на Йовковци,видях и доста народ,но все още НЕ СЪМ ВИДЯЛ ХВАНАТА РИБА.Дори и уклейка.Срещам разни рибари и казват-"Абе миналата седмица ловили уклей и червеноперка на Вълчевският ръкав".Да ама аз точно тогава случайно и аз съм бил там и даже и рибари не съм виждал.Всеки лъже,или по-точно един пуска слух и като го потвърдят 10 човека и едва ли не се ловят огромни риби.Пак казвам-не съм видял нито една хваната рибка тази година.Даже нито един поне не каза че дори му е клъвнало.А какво захранване направиха единият път брат ми и разни други щекари....Абе още е рано .
За платен със шаран виж тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B8%D1%8F
На около 20 км. от Елена е.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”