Довиждане на всички!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Заключено
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Довиждане на всички!

Мнение от Secret Carp »

Много ми беше да се запозная с много от колегите тук и много ми беше интересно да чуя техните техники и тактики за риболов!Тука обаче,явно има хора,които не са свикнали да бъдат номер 2 :!: Да не говорим,че са модератори и хората ги познават и уважават,някои от които и аз дълбоко уважавам!Получи се така,че същите тези модераторчета,пращат дългогодишните си аверчета да осират темите ми и да ни дъвчат с всяко мнение,което пускаме от самото начало...Както и да е.Няма да спра да посещавам форума,но казвам довиждане,защото от този момент,ще отговарям и ще пиша само на лични :wink: с
Ааа щях да забравя-вижте какво лично получих-няма да казвам от кой за да не стават интриги,но ще пусна част от него за да си направите сами изводите :wink:
ЕТО ГО ЛИЧНОТО СЪОБЩЕНИЕ:Иначе по темата,която нашумя напоследък-ми истината е че всички ги е яд затова че вие хващате риби!Митко ходи на Овчарица от 16 години и най-голямата му риба е 18 кг амур.Аз ходя от миналата и имам 4 амура над 20 до 28 килограма и един толуп 32 на топлото на ръкава,а тези до 20 не ги броя изобщо!Снегк и той от толкова,ако неи повече и има 2 амура по 24-5 кг и това е!Оттам е целия проблем!Ако има нещо ще пиша непременно!Вие не сте ли ходили някъде скоро?? :wink:
За това,не ръсете мозък кой водоем е пълен с риба и ВСЕКИ хващал там,защото не е точно така :!: Живи и здрави :wink:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Довиждане на всички!

Мнение от fider »

Жив и здрав.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
XOLERA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от XOLERA »

Ти накъде тръгна?
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Май нещата излизат извън контрол!Или вече са излезли? Ще ми липсват хора като теб.Всеки си има глава на раменете,но е кофти когато колеги си тръгват заради глупости.
Винаги съм се радвал на вашите излети и съм споделял с приятели за вас.Съжалявам че традицията няма да продължи. :( .Само ще те помоля-бъди над тези неща и не обръщай внимание-светът е шарен.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Що така бе момци??? Риболова трябва да ОБЕДИНЯВА а не да РАЗЕДИНЯВА хората!!!!!!
Изображение Пазете природата чиста !!!!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Абе ,печ ,защо се засягате от глупости . Мисля,че никой не ви завижда и не би трябвало .Ти или някой друг все някой ще хване нещо такова 30 и кусур килограма.На мен ми е приятно да видя,че има такива рибоци,дадената им свобода,пък ,кой ги е хванал .....е в случая сте вие -утре някой друг...
И, каква е тая офанзива да ти изтрият всички теми??? "моля за ключ и т.н." Темата не е само твоя-помисли си за всички,които са писали в нея и нямат вина за отношенията и за това,че някой не може да прости или да отсъпи и в края на краищата да настъпи мир и спокойствие.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Няма да напускаме форума ... по добре да има мир ... както казват колегите ... винаги някой ще се намери да развали хубавата работа.. истрии таз тема :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
chacho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chacho »

:wink: Без нерви бе колеги аз съм на мнение също че форумите в сайта са малко частна собственост на някой хора :P Какво ми пука от това :butthead: Аз си пиша каквото си мисля!А чета каквото ме вълнува!Комплексари на всякъде!!!! :wink:
Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
kaloyan-stz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaloyan-stz »

del.
Последно промяна от kaloyan-stz на Чет Фев 19, 2009 8:16 pm, променено общо 1 път.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:smt102 :smt102 :smt102

Нещо не мога да схвана защо е тая цялата дъндания :roll:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Баце, въобще никъде нема да ходиш.Репортажите ти ме кефат от всякъде, вашата компания хваща явно най-големите амури на Овчарица и евала.Забавлявате хората във форума или поне мен, та да не говоря в множествено число.Въобще да не ти пука от никого :wink: Нека аз да хващам такива амури като тебе, па да ми завиждат колко искат.Ама твоя си работа и със здраве, щото слуката си я имаш :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Моят амур като е само 15 кила и сега к'во - да си срежа вените ли? :lol: :lol: :wink:
Я, всички, споко! :drinkers:
Последно промяна от GODzillata на Чет Фев 19, 2009 7:48 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Браво бре,какво делите не ми е ясно? :? Наистина вашите репортажи от Овчарица,радваха окото на всеки зажаднял риболовец,и ни караха да мечтаем че все някои ден и нас би ни огряла подобна слука!Лично аз смятам че форума само може да загуби от вашето отсъствие!
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Carp*Fishing*Team написа:Не се излагайте, пичове. Без вас сме за никъде. :wink:
Пич ,а за къде сме??? :evil: И с кой или без кой???
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе пич,като не искаш да пишеш просто го направи.Защо трябва да пускаш тема за това.Сигурно очакваш да ти ръкопляскаме ли?Ебати темата.ЧАО.
Заключено

Обратно към “Съобщения”