Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

МОДЕРАТОР МИШОК
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: МОДЕРАТОР МИШОК
Инкубус,тия наистина им липсва нещо и май са първите седем години.Тях не ги вълнува толкова форума,хората от този форум,риболова и всичко което могат да научат от хора с опит,които се опитват да внесат яснота за неща,които не са им ясни.Няма велики хора или велики рибари.Днес ти хващаш,утре аз и така ще продължава винаги.Рошото е че те първо правят простотий,въобразяват си че всичко им е позволено,пишат глупаст след глупост/демек бисери/ и като отнесат БАННА,започват да псуват наред и всички модове и всеки който не е на тяхното мнение е виновен за това че са изхвърлени от форума.Интересно ми е,как хора които някога са биле изгонени от тук,намират начин,регистрират се и с нови самоличности си живуркат тихо и мирно,като вече спазват правилата на форума.Преди това обаче,плюят наред и си мислят че са прави.Събужда се човек сутринта,решава да види какво става в любимия му форум и ОООООО небеса,станал такъв малрмалад и от 10 часа, по него някой плюе като змия.И така,нещата са ясни,просто някой трябва да го отнесе от тия полу-скритите из нета/в частност няколко елемента от форума/и нещата ще си дойдат на мястото.Още като се опита някой да прави простотий,веднага ще му се преведат случки от близкото минало с такива като него.Малко кютек и да се направи както трябва и да ходи да се оплаква на който иска.Иначе,както сега псуват и говорят простотий,първото нещо което ще таправят като отнесат кютека,е да тръгнат да се жалват,иначе сега са мъже и много курназ при това

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Маркоооооооо, направи си подписа ПО-голям!nordf написа:Идва време за събиране на вересий !!!

Нещо от сорта:
Няма дума в българския език, която в множествено число да завършва на "Й"

P.S. Sorry, nordf, професионално изкривяване ще да е...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не знам кой е мишока,явно пак съм го настъпал,че започна да ми прозвънява в късните часове.Защо си криеш номера,бе,кой е мишката ти или многоуважаемия администратор Барута.Нещастен.....И малоумнико,телефона ми има функция да ми звънят само моите си хора,не си ме събудил,гледах тв като видях ,че ми светна дисплея.Моля ,някой от колегите да изкара тази мишка на светло.Знам,че е възможно и го знаете кой е.И тогава ще се напикае от страх ,а аз едва ли ще си цапам ръцете с боклука.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Баси темата гигант едва ли са много толкова големите теми свързани пряко с риболова ама заради един компексар гледайте кво стана 1000 мнения луда работа ей !!!
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Стават грешки "Бате",съвършен човек няма ,темата го доказваGODzillata написа:Маркоооооооо, направи си подписа ПО-голям!nordf написа:Идва време за събиране на вересий !!!![]()
Нещо от сорта:
P.S. Sorry, nordf, професионално изкривяване ще да е...

Иначе ,майтап да става!
______
"Бега беган ,чека чекан ,рипна чекан ,Фана беган" - това по темата .

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Туй петък срещу събота в тоз сняг освен да се създават нови БИСЕРНИ теми,може и деца и купони също да се създават
.То човек кат са дръпне от компа и глей кво става
,нова модераторска тема\за модератори\се появява,тез хора явно не се трудят достатъчно щом неса уморяват да подхващат такива теми,а ние да им войдисваме
.Явно снега и студа прекалено дълго ни задържат пред компа и се чудим как да измислим нещо че да върви времето

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- учете се от него
Бе, аз знам една дето завършва на "й", ама е в единствено числоGODzillata написа:

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
лелеееееее
колко сьм изпуснааал
и то САМО за една седмица-още РАЗУЧАВАМ маТРЯла...
убо поне,че НАЙ ВАЖНОТО е с главни букви,та да не се обьрка нещо човек

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".