Правец

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Правец

Мнение от Digtiron »

Здравейте, някой случайно да има повече информация за яз. Правец? Онова красиво езеро с бялата Шатра по магистрала Хемус.
Под аренда ли е, не е ли? Какво става?

Доколкото знам, има там някаква стара табела "Риболовът забранен - въоръжена охрана", но валидна ли е...?

Често ходя до там по работа и много рядко съм виждал някой да лови риба. Повечето пъти е напълно безлюдно.

Миналата година при наводненията, когато изпускаха язовира, хора ми казаха, че са носели риба с кофи и имало шарани от по 14-15 кг.
Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Христо Златев »

Езерото е под аренда 3лв. на калпак.Основно се лови костур(дребен),каракуда и уклей,Преди 2г. арендаторите бяха зарибили с шаран, но колегите ги изловиха още кат малки 6-7см :x Най-много се лови пролетта.
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Мерси Тачо. Мислех да взема пръчките следващата командировка и ще пусна повече инфо.
Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Христо Златев »

Извинявам се на Digtiron и на всеки ,който подведен от моето инфо е отишъл на езерото в Правец :oops: Актуалната информация е ,че е наистина е забранен и с въоражена охрана.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”