Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Има лед на Алино
Има лед на Алино
На Алино има много дебел и сигурен лед - 35-40 санта. Кълват дребни костурета и бабушки. Инфо от понеделник, лчно бях там.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Има лед на Алино
Благодаря,
железен си Бат Стане
железен си Бат Стане

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
село алино - патя софия-самоков ма през ярема
там съм ловил едни маломерни костурчета миналата година и яз. не бе зарибяван от незнам кога ,а е платен
там съм ловил едни маломерни костурчета миналата година и яз. не бе зарибяван от незнам кога ,а е платен
КАТО Е ПЛАТЕН КАКВА Е ТАКСАТАDimy написа:село алино - патя софия-самоков ма през ярема
-
- ще става разбирач
Последната информация която аз имам е,че от една година е освободен от арендатори.
Ако има нов арендатор незнам?
Ако има нов арендатор незнам?
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.

Благодаря на Бат Стан за инфото!
Колеги, някой знае ли дали има ледец на Огняново? Естествено, ако гьола е тръгнал да замръзва отново, това както обикновено ще е залива откъм Раковица.
-
- разбира нещата
И аз питам за Огняново
Обичам да ходя там... дали е замръзнал

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- научил се да хвърля
Есента ходих на Алино там Арендаторите са минали здраво с мрежите нищо не са оставили Голяма група бях ме около 15 пръчки бяха хвърлени с различни видове стръв и нямаше никакво пипане .
ми беше 5 лв ма тва по миналата година , аз се бях заканил да ходим с лодка и сонар , да видим вобще има ли нещо , но така и не стигнах
Няма арендатор, свободен е. Рибите са редки, ама пък природата е супер. Ледът е много дебел и сигурен, поне така беше в понеделник. Мисля, че до събота и Враждебна ще става за риболов.Dimy написа:ми беше 5 лв ма тва по миналата година , аз се бях заканил да ходим с лодка и сонар , да видим вобще има ли нещо , но така и не стигнах