Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

що е то морски червей и то каде
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
що е то морски червей и то каде
здравейте колеги
някой можели да ми каже какво точно представлява морския червей и от каде да го изкопам
и по това време дали го има по морето
благодаря предварително
някой можели да ми каже какво точно представлява морския червей и от каде да го изкопам

благодаря предварително
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Re: що е то морски червей и то каде
Това нещо морски червей е същото като торния но само че е леко сплескам е има подобие на крачка. Важното е да энаеш че неможеш да го иэкопаш а требва да иэкопаш 3 лева эа една доэа. Много трудно сам ще си намериш !

- Моряка
- кандидат преподавател
Чети тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 31&start=0 и ако пребиваваш във Варненско и имаш гащеризон може да стане работата.
А сега де? 

- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Като бях в приморско си купих морски червей от един магазин. на другата сутрин видях продавача да копае с една лопата там където се разливат вълните по пясъка. "баси тариката" викам си аз. събира ги тука и на 100 метра от тук ги продава по 3 кинта
та и аз почнах с ръце. за 5-6 минути събрах 15-тина червея. на около 20-30см дълбочина в пясъка. но това беше през юли. сега не знам дали ще успееш. наслука

За Бургас мога да кажа Ченгенето , ама не си писал от къде си.
Миналата година като беше трудно купуването аз от там си копаех
п.п ако не е на зор работата не са хващай голяма мацаница става да копаеш
Миналата година като беше трудно купуването аз от там си копаех
п.п ако не е на зор работата не са хващай голяма мацаница става да копаеш
-
- новобранец
мерси момчета за вещите савети
аз имам баба в царево и когато ходя там лятото за миди в гагама(това е приспособление за бране на миди)c мидите излизат едни кервийчета около 2 см дьлги и дебели колкото игла и са различни от тези детоги продават
аз се чудя в крайна сметка на какво да излужа някой морски кефал защото на устието на река резовска ври от такъв ана на .......не пипа на нищо
аз имам баба в царево и когато ходя там лятото за миди в гагама(това е приспособление за бране на миди)c мидите излизат едни кервийчета около 2 см дьлги и дебели колкото игла и са различни от тези детоги продават
аз се чудя в крайна сметка на какво да излужа някой морски кефал защото на устието на река резовска ври от такъв ана на .......не пипа на нищо
видях в рибарските магзини сушени морски черва внос. на пашадере до варна рано сутрин на брега имаше подобия на черв и гол офлюх с лек седефен блясък и дадоха добро кълване от кефаловите