ключ и кош, моля!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов с фидер/пикер със стръв торен червей

Мнение от CAVERN »

Чаоооо!
(Arivederchi)!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

vasil hristozov написа:Бате , аз да не съм комсомолец че да давам предложения :D , въпроса е само за една тема , ваша си работа, аз за риба и без това теория почти не чета,решавайте.Моля мненията ми в тази тема да се изтрият от модератора, ей фидер още не съм ползвал , ма има време. :wink:
Колега тук се учим взаимно един от друг техники захранки стръв и тъка нататък препоръчвам ти един излет да направиш с фидер и само с фидер да усетиш тръпката ! 8)
А IDA ми идеята не е ли тъкава,че има наистина много компетенти и знаещи хора в този форум все пак не сме последна дупка на кавала риболовците и мисля,че някой ако има възможности да чете и превежда статии от списания и т.н. ще е много хубаво и полезно поради това,че все пак се учим от "ЗАПАДНИТЕ" методи и няма смисъл сегада плескаме темита с излишни както и сега моето мнения ... просто една тема да се пусне и вътре да има точно тъкива статии и всичко да е на едно място ... съгласен ли си ?
Изображение
Без риболов няма любов !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ExTaZzY написа: ... съгласен ли си ?
Не, не съм... и като порастнеш, ще разбереш "защо" :idea:

Поздрави и Успех!!!
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: ключ и кош, моля!

Мнение от butnik »

ПРЕВЕДЕНИ,сам го каза.Пак преебахте една хубава тема.Никой не е имал нещо против превод,няма смисъл да коментирам,а вие по-младите-като направите един риболов с някой от нас ще разберете ,че нищо не знаете,освен някоя дума на ингилизки.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Заключено

Обратно към “Риболов на фидер”