Слаковци 26.03.

Модератори: bobopeli, sapuna

joco

Слаковци 26.03.

Мнение от joco »

Един доста успешен излет.Бяхме двама човека(приятелчето си гонеше пастървата и си я хвана на щипок).А аз си изкарах редовната щука,ама тоя път и мен ме изненада-3,100! :oops: :shock: :!: Хванах и три американки.Две на щипок и една на бял червей.Свършиха ми рибките към 11ч. та може би за това останах с една щука.То десет каракудки до къде? :?: Ама така е като друг ти пазарува стръвта. :evil: :?:
Като цяло-зарибявали са с пастърва и сом.Пастървите са около 4-500гр.За сомчетата не зная,но казаха че са малки.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Re: Слаковци 26.03.

Мнение от old fox »

joco написа:Един доста успешен излет.Бяхме двама човека(приятелчето си гонеше пастървата и си я хвана на щипок).А аз си изкарах редовната щука,ама тоя път и мен ме изненада-3,100! :oops: :shock: :!: Хванах и три американки.Две на щипок и една на бял червей.Свършиха ми рибките към 11ч. та може би за това останах с една щука.То десет каракудки до къде? :?: Ама така е като друг ти пазарува стръвта. :evil: :?:
Като цяло-зарибявали са с пастърва и сом.Пастървите са около 4-500гр.За сомчетата не зная,но казаха че са малки.

А рибата плаща ли се, колега?
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Кажи плаща ли се рибата и къде поточно се намира този водоем има ли такса и какви са условията.
ГОЛ ШАРАН ...
joco

Мнение от joco »

MarviN написа:Кажи плаща ли се рибата и къде поточно се намира този водоем има ли такса и какви са условията.
5лв. на пръчка,но не придирят много(т.е. може да хвърлиш и 2 и 3 ако си по така...).Рибата не се плаща.София,Перник,Батановци,Ярджиловци,само направо,посока Брезник, докато стигнеш голям билборд с надпис"яз.Слаковци" с риба и бутилка водка.Пред него има път в дясно,след 150-200м. си на водоема.
saksi
фен клуб-скобар

Слаковци

Мнение от saksi »

Joko.не пиши така ,че ще затегнат контрола
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:smt070 :smt067 :smt070 А а а, - дръж се земьо - на Слаковци :!: :smt067 :smt067
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”