Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-Пловдив
Модератор: sapuna
Асеновград-Пловдив
Здравейте колеги,зная че има такива теми но са стари без актуална информация.Утре смятаме да се поразходим някъде та въпроса ми е къде:Сушица,Тополово,Мечка,Моминско,Мулдава,Стоево къде като за първи път през тази година.Моля споделете каквато и да е информацията.А утре вечер когато се прибера и аз ще споделя.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-Пловдив
Колега както сам писал в тази тема
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=20777
положението си е същото без някакви промени.
Ако питаш мен на Тополово е най добре да идеш аз утри също ще сам там, верно платено е но поне имаш някакъв шанс да хваниш нещо по така.....
И успех и да пишеш как е хавата.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=20777
положението си е същото без някакви промени.
Ако питаш мен на Тополово е най добре да идеш аз утри също ще сам там, верно платено е но поне имаш някакъв шанс да хваниш нещо по така.....
И успех и да пишеш как е хавата.
- CrossFire
- разбира нещата
Преди 2 седмици Стоевския до джамията имаше 2 шепи вода - поне видях къде има съществуващи закачки. Някой подхвърли, че тази година ще зарибяват язовира под него, който миналата година беше с каракуда и рядки шаранчета. Този, който държеше Стоевския май ми е комшия на новия апартамент и чакам удобен момент да се засечем и да го питам дали ще има отношение по някой от водоемите.

И така да продължим темата.Сега си идвам от Мечка:3 кефалчета.Бях близо до стената можеби трябваше да отидем малко по към плиткото.На връщане минахме през Тополово и там не излизало в момента каза го единия от собствениците.Даваите информация ако някой се е прибрал.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз бях на Мечка днеска, ама по-средата много кал ама с пикапа влезнах и излязнах спокойно, не се коси сички бяхме на твоито дереже с дядото от сутринта имаме 20 кефалчета като10 бяха "маломерни" и 2 червеноперки.Според мен не е в нас вината тия дни много студена вода влезна в язовира "нали се топат на горе снеговете" и рибате се пресяка и драпна че дажи не играеше като преди 1 седмица.Към по плиткото дажи и едно кефалче не искараха, колегите бяха капо.georgi30 написа:И така да продължим темата.Сега си идвам от Мечка:3 кефалчета.Бях близо до стената можеби трябваше да отидем малко по към плиткото.На връщане минахме през Тополово и там не излизало в момента каза го единия от собствениците.Даваите информация ако някой се е прибрал.
и на Тополово не дава както казва колегата и през Сушица минах чаушан колкото кутрето и там нищо.