Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

овчарица
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: овчарица
Интересното е че всички рогят по теца а пак е валяло с народ и човек не може да си намери място

не всички само които не могат да хващат иначе хубави риби е хванал колегатаDrAkoN написа:Интересното е че всички рогят по теца а пак е валяло с народ и човек не може да си намери място![]()
![]()
![]()

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
тои митака ги оправиrikosheth написа:Те рибите хубави ама снимките....![]()
![]()
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поздравления за риболова, но моля да ни кажеш на кои места бяхте и нещо за монтажите(ако не са секретни). 

- prokop4o
- ще става разбирач
монтажа е пружина с 2 сртереопора и 1 кука на царевица.а мястото не го знам защото ходя за сефте.бях на около 200-300м от стената от страната на теца.val написа:Поздравления за риболова, но моля да ни кажеш на кои места бяхте и нещо за монтажите(ако не са секретни).
до колкото разбрах е бил до завода за гипскартон
-
- и господ не е толокова добър
Брат другия път подходи по професионално,захранване,косъми и др.тактики.prokop4o написа:монтажа е пружина с 2 сртереопора и 1 кука на царевица.а мястото не го знам защото ходя за сефте.бях на около 200-300м от стената от страната на теца.val написа:Поздравления за риболова, но моля да ни кажеш на кои места бяхте и нещо за монтажите(ако не са секретни).

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Амури не сте хванали но поне не сте капо,щом е излязла по некоя каракуда.
-
- научил се да хвърля
snegk написа:Брат другия път подходи по професионално,захранване,косъми и др.тактики.prokop4o написа:монтажа е пружина с 2 сртереопора и 1 кука на царевица.а мястото не го знам защото ходя за сефте.бях на около 200-300м от стената от страната на теца.val написа:Поздравления за риболова, но моля да ни кажеш на кои места бяхте и нещо за монтажите(ако не са секретни).
В случая снег е много прав защото не си заслужава да биеш напразно път.А и методите на пружина са много стари и обикновени вече има по сполучливи монтажи. По добре послушай снег защото както знаеме той е специялист в този вид риболов.А на ТЕЦА май няма риба която той да не е хващал.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,защо не пробваш да извадиш на ТЕЦ-а някои амур или шаран,като тези които ги има в галерията ти,ако има разпънати мрежи няколко км на 80 м пред теб? Не коментирам уловът с пружина на каракуда и платика,не за това бяхме тъгналиdian написа:не всички само които не могат да хващат иначе хубави риби е хванал колегатаDrAkoN написа:Интересното е че всички рогят по теца а пак е валяло с народ и човек не може да си намери място![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ако опъват мрежи пред теб просто сменяш мястото и се надяваш да имаш късмет на новото ама дори и да няма мрежи трябва да познаваш много добре водоема и в кои сезон къде е рибата поне моето мнение е такова

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Гадно но не невъзможно. хващат се но в пъти по малко и понякога клониш към нула от към големи риби,iid написа:Колега,защо не пробваш да извадиш на ТЕЦ-а някои амур или шаран,като тези които ги има в галерията ти,ако има разпънати мрежи няколко км на 80 м пред теб?
това с мрежите си е факт отдавна особенно по празници или съмнения за много хора-риболовци.
Идеята е не толкова да хванат риби във въпросните мрежи а да не влизат риби към нас