Щука край Варна

Модератор: sapuna

SRUBSKOTO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Щука край Варна

Мнение от SRUBSKOTO »

Значи сега гледам картата на България,Дивдядово е квартал на Шумен,но може да не се влиза в градът.От магистралата преди Шумен се отбиваш на ляво към Преслав и на 5-6км. се отбива в дясно.Преди 6-7г.там се славеше с
много шаран и амур,но той се заплаща ...и сега.Ако ще ти помогна още там ходят на плаж и градът тегли вода от там за
напояване.Вчера гледах снимки на рибата от там така,че информацията е вярна
angel76
новобранец
новобранец

Мнение от angel76 »

здравей, аз сам нов в форума но мога да ти дам информация за щука край Варна.На камчия до село Венелин хванах две щуки на волер и 5 кефала за два часа.
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Здравей Ангеле и добре дошъл във форума.
Дай малко повече инфо. Кога си ги хванал тези риби, какви размери са, примамката и т.н. Ако искаш разбира се да споделиш, а пък ако покажеш и снимки :D :smt041
Аз ходя често там, но за сега нямам успех, въпреки пробването на доста видове примамки.
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

на дивдядово е много красиво и дава страшно много риба но тарсете предимно шаран и таранка щука почти не излиза....гарантирам.живял съм 2 години в шумен
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

Аэ лично съм хващал там няколко броики до кило с лодка ,на мепс 3, около папура и 1 на тролинг на рапала 11см имитация на белица .Това се случва эа 2 риболова късна есен когато не пипне шарана эа които по принцип обичам да ловя оттам
kanara_66
новобранец
новобранец

Мнение от kanara_66 »

Дивдядово в местността „Соара“ служи като хвостохранилище. Досега има и два бракувани язовира – един в Ивански и един в Градище. ....Дивдядово е квартал на Шумен до него е язовира.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Освен язовира до кв. Дивдядово (язовир Шумен или Шуменското езеро) Щуки край Варна има и на язовир Александрово,до село Александрово (Шуменско),арендован е,последно ми казаха че щуката се плаща 8 лв килото,входната такса не знам.
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=c489a252 ... itsearch=1

ето ви стара панорамна снимка на Шуменския язовир

http://static.panoramio.com/photos/orig ... 415374.jpg
Аватар
deny-97
новобранец
новобранец

Мнение от deny-97 »

На 1.03/неделя/ посетих яз Шумен имаше доста хора.Проби направих на тапа,блесна и воблер резолтат 0 не пипна дори.Казаха ми че след последния снеговалеж никои не е вадил щука.За яз Александрово също чух добри отзиви.Но пробите ще покажат. Поздрави.....
Риболов и Off road-are the best!!!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”