Домлян 03 03 09

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Домлян 03 03 09

Мнение от EGOR »

Добър вечер колеги , тази сутрин макар че валеше и беше мъгла , по тази причина не съм взел фото , със моя приятел пак дошли на Домлян , днес към 11 часа , подготвени и запасени със кошнички почнахме риболова само на фидер .Днес аз се на кефих от фидера , заштото както преди една година купил телескоп Шимано 7 м , основно ползвам него , макар че и фидер ми е нов , но вчера и днес аз за себе си открих фидер-голям кеф !Днес хванахме със приятел няколко пъти повече от вчера , и ако вчера излизаха различни размери бабушки - то днес все големи , по няколко пъти и по две на веднъж . Днес към нас се присоедени оште един колега , за който аз знам че е добър риболовец , и той доказа - той лови на плувка и изкарваше кефалчета и костури , макар че по това време там на плувка не излиза , та собрах ме са трима , изкарахме ракия и вдигнах ме първия тост за тези хора които се борили и загинали за освобождение на България. Честит праздник на всички.Извинявам се за грешки , а може и за не последователност , заштото както пийна съвсем малко получавам рассейки на мозъка , ако ме разбирате,но все пак реших да напиша , заштото на някой може да бъде полезно инфо за язовира , а основно инфо от вчера
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Домлян 03 03 09

Мнение от dani_macha »

Браво за риболова,но ако качиш и снимки ще стане перфектно.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Сериозни сте.Пък мен ме спря лошото време :oops: Напоследък и аз останових,че това е моят вид риболов.Много ме кефи,особенно ако кълве :D Колега какво фидерче ползваш?
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво :smt023 радвам се за излета Ви :drinkers: :drinkers: :drinkers:
olderon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от olderon »

БРАВО ЕГОР. ХУБАВ ПРАЗНИК! ХУБАВ ИЗЛЕТ!
Не е нужно да се извиняваш за нищо. Ние другите съфорумци може само да благодарим за такива постове.
Да си жив и здрав.
А за фидера само ще дочакам следващата заплата и си купувам и аз, че ни обраха апартамента миналата седмица и един панталон не са ми оставили. Само колелото и въдиците останали, та сега ще си дам тази предимно за дрехи...

Майната им, да сме живи и здрави и на здраве за ТРЕТИ МАРТ!!!
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

Колега Дани - Мача , аз съм написал че днес не съм взел фото ,заштото сутрен валеше и беше голяма мъгла , има фото от вчера,а за колега и почти градски Деката ,аз имам фидер Ава -Шима 3.90, макара съшто Ава -Шима , корда колмик за фидер, аз съм фен на Шимано и Колмик , мисля че бях полезен , благодаря
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

dekata написа:Сериозни сте.Пък мен ме спря лошото време :oops: Напоследък и аз останових,че това е моят вид риболов.Много ме кефи,особенно ако кълве :D Колега какво фидерче ползваш?
дека,ми то докато се наканиш,ще изловим бабушките на домлян.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Имайте милост и оставете малко и за нас.

Ам ние тогава ще ловим шарани. :lol:
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Дааа,точно така tetko .Шаран(по-точно шаранчета) на въдицата не съм виждал от миналата пролет :oops: EGOR значи не се бъркам.Моят е същият и го взех когато ти и бачо Илия ги гледахте в магазина.По-късно разбрах,че сте вие :(
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

shekira написа:
dekata написа:Сериозни сте.Пък мен ме спря лошото време :oops: Напоследък и аз останових,че това е моят вид риболов.Много ме кефи,особенно ако кълве :D Колега какво фидерче ползваш?
дека,ми то докато се наканиш,ще изловим бабушките на домлян.
Шаки оставете некоя и за мен бре, не бъдете егоистиииииии :D :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:smt023 :smt006 :smt006 :smt006
Изображение
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

BZI написа:
Шаки оставете некоя и за мен бре, не бъдете егоистиииииии :D :D :D :D

Той както ги е подпукал , ако се ослушваме още наистима може да неостана :lol:

deka така като се замисля май и аз от тогава не съм закачал шаранче.Дали пък вече не са станали шарани :roll:
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

Здравейте , трябва да се съберем на Домлян , ние - Карловска група , че аз от Карлово , от форума познавам Бай Илия и Иван ,та да се съберем , някой ште покаже мастер -клас ,някои ште учат , за себе си пиша.Само да спре дъжд, какво ште кажете за предложение
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

EGOR написа:Здравейте , трябва да се съберем на Домлян , ние - Карловска група , че аз от Карлово , от форума познавам Бай Илия и Иван ,та да се съберем , някой ште покаже мастер -клас ,някои ште учат , за себе си пиша.Само да спре дъжд, какво ште кажете за предложение
Нека да е на ПЪРВА ПРОЛЕТ 21-22 МАРТ
Последно промяна от ivan_yo на Чет Мар 05, 2009 4:58 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ivan_yo написа:
EGOR написа:Здравейте , трябва да се съберем на Домлян , ние - Карловска група , че аз от Карлово , от форума познавам Бай Илия и Иван ,та да се съберем , някой ште покаже мастер -клас ,някои ште учат , за себе си пиша.Само да спре дъжд, какво ште кажете за предложение
Нека да е на ПЪРВА ПРОЛЕТ 21-22 МАРТ
:smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”