Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Всички сте шампиони
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Всички сте шампиони
Данка,направо ме разплака като видях часовника марка "Жигули" дет го истипоса.Мислех че вече не продават такива антики.направо го дай на малкия да се буди сутрин за училище с него.Явно редовно е закъснявал да ходи в клас и затова пише с грешки

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
dani_macha най-малкото от уважение към по-възрастните и опитни рибари трябва да се засрамиш.
Ицо (бутника) съм го питам на ЛС много работи и винаги учтиво ми е помагал и не знам за какво се сърдиш при положение, че ти наистина написа някои глупости в други теми.
Пий една вода, приготви раницата за утре и осмисли отново дали си прав
Ицо (бутника) съм го питам на ЛС много работи и винаги учтиво ми е помагал и не знам за какво се сърдиш при положение, че ти наистина написа някои глупости в други теми.

kRaikkonen написа:dani_macha най-малкото от уважение към по-възрастните и опитни рибари трябва да се засрамиш.

kRaikkonen написа:dani_macha най-малкото от уважение към по-възрастните и опитни рибари трябва да се засрамиш.

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
По повод успиването за училище за което Кроки писа,идва ми мисълта че има много изостанали с учението.Едно леко тестче с регистрацията в форума няма да е лошо ,а и ще понаучат това онова за правописа.И надяваме се тогава да не ни ЗРИВЯВАТ чак толкова нервите.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Изпратено на: Вто Мар 03, 2009 11:38 pm
От: dani_macha
До: butnik
Здравей.Извинявам се за обидите но ако може повече да не ми цитираш мнения а ако има нещо да ми пишеш на ЛС и аз ще си ги оправям или ще ги трия...
Здравей.Извинявам се за обидите но ако може повече да не ми цитираш мнения а ако има нещо да ми пишеш на ЛС и аз ще си ги оправям или ще ги трия...
-
- научил се да хвърля
Така добре ли е
-
- сериозен играч
dani_macha написа:Здравей.Извинявам се за обидите
Знаех си ,че си пич.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Толкова тестове ги чакат в реалния живот , че направо им е бедна "фантасмагорията"
"Паживьом= увидим " :както казват хората с водката 

dani_macha написа:Изпратено на: Вто Мар 03, 2009 11:38 pm
Браво ! Може да си малък, може да пишеш грешно, но браво за тази постъпка ! Мисля, че Ицо ще приеме извиненята

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мили деца . По справката направена от часовника на бате ви jporlando е видно че Сънчо наближаваjporlando написа:

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
И аз мисля ,че е тъпо да се делим на стари-млади,високи-ниски,дебели-слаби и тн.Jechev написа:Колега, това е много тъпо, което написа!gmurkacha написа:МОДЕРАТОРИ маи е нужна възрастова граница в този форум или просто направете и един детски форум да си дърпат там пишките лапетата!!!![]()
тези "лапета" нали трябва някой да има дава посока, ако няма поне елементарна приемственост, за какво е цялата дандания??!!!
Пак е постижение, че висят тук , наместо в някое кюше с някои нехранителни добавки в ръка!
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И днес някои е забравил да си вземе хапчето

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Това поведение със сигурност ще доведе до друго отношение