Инфо за Шейтан дере?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Инфо за Шейтан дере?

Мнение от RAAZIEL »

Колеги знаете ли къде се намира месноста Шейтан дере на р.Арда.Не можах да го намеря никъде .Благодарско!!!!!
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за Шейтан дере?

Мнение от VGS »

Kолега писах ти на лични, но ще обясня и тук.
Хората от различни краища на страната викат на една и съща местонст по различен начин.
Аз съм от района и като Шейтана занм местноста от стената на яз. Студен Кладенец до водната централата. Имам снимки на местноста в галерията.
Там е тясно от 3-4 метра до 20-30. Но на места има дълбочина(на 30сантимерта от ръба) до 60-65 метра.
Може да се стигне до там като пресечеш стената в посока Крумовград и на ~1 се намира ел. централата има път и до един бивш дом за сираци. От там се стига най удобно до търсеното от теб място.

Тук също има инфо за мястото:
http://fenix.my.contact.bg/kovil.html
Аватар
makari
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от makari »

Да не е на река Струма,че в Кресненското дефиле на около 2–3км след ханчето се намира Шейтан дере.Има голям гьол със скали.
Който не е учил започва да учи другите.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Аз се опитах да ти отговоря на лични ,но нещо не се е получило.Точно това е мястото което ме интерисуваше.Благодаря отново за изчерпателния отговор.Света е малък ако се видим някъде ще почерпя.
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

Обясненията са точни-днес бяхме с приятели там, преди да пуснат централата-до към 11 даваше уклеика и червеноперка доволно. След затишие отново към 14 часа взе да дава, но по думите на местни хора много мрежи и парашути е имало през празничните дни.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”