Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

"Мрън-мрън" по темата "макари"
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: "Мрън-мрън" по темата "макари"
Аз към ТЕБЕН-ите имам само две забележки- калпав клипс (реже влакното) и бакелитена резервна шпула( яд ме е да я гледам, камоли да я ползвам) Обаче , пък останалото е "6+" от всякъде, даже мярнах едни "байтрънър"-и , 6-ци и сигурно ще прилапам три бройки
п.п. иначе, последната редакция на заглавието на темата си пасна точно......ма мнооо точно

п.п. иначе, последната редакция на заглавието на темата си пасна точно......ма мнооо точно

-
- и господ не е толокова добър
В Бургас при Слави в магазина има японско призводство дайва,морско изпълнение.Не е правена за европейския пазар.Цена 1850лв.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
"На всеки риболов- нов ТЕБЕН"snegk написа:В Бургас при Слави в магазина има японско призводство дайва,морско изпълнение.Не е правена за европейския пазар.Цена 1850лв.![]()
![]()
![]()
![]()

Мрън Мрън...Не се впрягайте за марката по-долу.И другите са същите лайна !
Е за това говорим..има ли смисъл от скъпи макари ?? Взето от други форуми...
Е за това говорим..има ли смисъл от скъпи макари ?? Взето от други форуми...
ЦИТАТ:" ЩО Е МЕХАНИЗЪМ ОНО СЕ ТРОШИ " - ШОПА !И моето Шимано Супер 2500 купено преди 2 месеца има гаден луфт там. Прехвалена марка май. Макара за близо 200 лева а луфта и е като на 15 левова от Илиенци.
Добре си карах с Рйобитата, защо ми трябваше и Шимано?
И аз съм разочарован много от шимано ултегра много голям луфт на дръжката има даже и малко в самия механизъм а е за 330 лева макара сега съм си поръчал супер ултегри и ми казаха ,че те нямали такива проблеми(ще видя като ги получа)
Привет колеги. Днес докато си се наслаждавах на арсенала (то в този сняг, освен да се наслаждаваме на топло, друго не може и да се прави) едно нещо на въпросната макара ме изненада неприятно. Та забелязах малък, или недотам малък и дразнещ луфт на дръжката на макарата. Става въпрос за луфт при движение напред; преди да захапе и да започне да се върти има луфт.. (пише човека че макарата е нова...)
Shimano Exage 3000...145 лева.
Последно промяна от Pedro на Сря Фев 25, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
Аз лично не бях и чувал за такова чудо като "Тебен" и се поразрових в нета.
Освен в Български и китайски сайтове тази марка другаде не съществува. Или е някакво чудо или е някакъв боклук. Или пък точно копие на някоя известна марка и модел и не го допускат като фалшификат е EU.
Интересна работа. Ако някой знае нещо по конкретно дайте повече инфо.
Освен в Български и китайски сайтове тази марка другаде не съществува. Или е някакво чудо или е някакъв боклук. Или пък точно копие на някоя известна марка и модел и не го допускат като фалшификат е EU.
Интересна работа. Ако някой знае нещо по конкретно дайте повече инфо.
Последно промяна от VGS на Сря Фев 25, 2009 4:11 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Не съм сигурен, но мисля че са производство на GLOBE . Ето тук сме писали малко за тях:VGS написа:Аз лично не бях и чувал за такова чудо като "Тебен" и се поразрових в нета.
Освен в Български и китайски сайтове тази марка другаде не съществува. .
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 62&start=0

Последно промяна от Бачо Илия на Сря Фев 25, 2009 4:08 pm, променено общо 1 път.
Дрън-дрън , таз марка е поръчва наш клиент /магазинер/ на китайците
сигура 

-
- разбира нещата
Новото заглавие вече е много по подходящо за тази тема
!
Сега и аз да се изкажа, по принцип до миналата година си ползвах само китайски макари като еврохолд и ЕУ и честно казано съм нямал проблеми така ама почнахме да вкарваме навътре и ми трябваха макари с голяма вместимост, взех си корморан 3 пи 3000 и още нещо там си, но не ми харесаха, а уж по скъпи по маркови от китайските де, та сега си взех дайви емкаст адвенчър 5500 е това вече е друг филм!

Сега и аз да се изкажа, по принцип до миналата година си ползвах само китайски макари като еврохолд и ЕУ и честно казано съм нямал проблеми така ама почнахме да вкарваме навътре и ми трябваха макари с голяма вместимост, взех си корморан 3 пи 3000 и още нещо там си, но не ми харесаха, а уж по скъпи по маркови от китайските де, та сега си взех дайви емкаст адвенчър 5500 е това вече е друг филм!
Последно промяна от kamen на Чет Фев 26, 2009 2:40 pm, променено общо 1 път.
Много ги накъсвам... кордите!
Щот не си зимал Биг Байт Рънар Лоннк Кастkamen написа:Новото заглавие вече е много по подходящо за тази тема!
Сега и аз да се изкажа, по принцип до миналата година си ползвах само китайски макари като еврохолд и ЕУ и честно казано съм нямал проблеми така ама почнахме да вкарваме навътре и ми трябваха макари с голяма вместимост, взех си корморан 3 пи 3000 и още нещо там си, но не ми харесаха, а уж по скъпи по маркови от китайските де, та сега си взех дайви емкаст адвенчър 5500 е това вече е друг фюлм!

- майсторчето страхил
- сериозен играч

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- майсторчето страхил
- сериозен играч
То пък един животMarco Polo написа:Принципно - съгласен.майсторчето страхил написа:...като се счупи ,хвърляй
Проблемът е, че се чупят обикновено когато от другата страна е "рибата на живота ти".

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- учете се от него
И мъничък Тебен- LR 100, работи досущ като големите си събратя- безаварийно

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Практиката \мойта\ показва ,че съм ПОВРЕЖДАЛ макара,несе е счупвала сама или от риба.Някой ще каже че рибата нее била голяма,но при 100% от случаите на изтървана риба досега ми се е късало влакното от затегнат аванс,корда менте и куката се е изправяла преди да се прецака макарката,така че според мен всичко е относително\както се пее в една песен на Висоцки\ 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Моите са купувани от Варна /магазина на Колхозния пазар/ . Понеже те са представители на "Манчо" от миналата година и Тебените /както и прътите/ пристигат вече с надпис на тях "Манчо". В нета откривам само това : http://www.tebenfish.com/about.aspАз лично не бях и чувал за такова чудо като "Тебен" и се поразрових в нета.
Освен в Български и китайски сайтове тази марка другаде не съществува
Ама при положение,че няма проблеми,за какво ми е да търся повече подробности?

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Това наистина е "друг филм"!kamen написа:....та сега си взех дайви емкаст адвенчър 5500 е това вече е друг филм!

Ша ми дадеш ли малко да повъртя?