10.03.2009 (06.10.2008)- Пак ще го мъча Антона

Модератор: Кърцата

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: 03.09.08- Пак ще го мъча Антона

Мнение от Paublo_Eskobar »

Евала!Отново много готин репортаж,а платиката е супер!Продължавай в същият дух :smt023
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Мерси колега. Шъ съ старайм :D
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Гледах времето днес и внезапно реших , че утре е денят за риболов. Утре живот и здраве, рано- рано съм на Антона. Някой ако е ходил скоро, нека сподели как е положението (ниво,стръв и т.н) Благодаря предварително.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: 06.10.08- Пак ще го мъча Антона

Мнение от skitalec »

Не съм ходил там скоро, поради ред причини, но на твое място, бих отишъл на същото място ,-където си правил снимките. Определено там се навъртат по това време прилични шарковци, които търсят царевицата поднесена им сред подходяща захранка. Непременно си вземи и кус-кус, това е водещата стръв в момента за едрата платика и перката. В събота мисля да съм там. Ако имаш път може да направим един съвместен излет, тъй като, като те чета, май и теб като мен все към "Антона" те тегли. Не се тревожи от последното, мене ме държи вече 13 - та година и да ти кажа нема да ми мине както е тръгнало. Желая ти късмет и да драснеш некой ред като се върнеш. С удоволствие бих обменял инфо с теб и с всички фенове на този водоем.
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

От Антона няма добри отзиви,за Батак се чуват по добри неще така че е по добре там успех
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Благодаря за инфото. Малко ми е далеч Батак пък и Антона си ми е на сърце таааа пусто все на там ме влече. Утре ще драсна как е била хавата
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Направо не ми се пише за днешния излет :evil: Такъв валат без пипване не бях имал от години. Не знам каква е причината, но това си е самата истина. Иначе времето беше перфектно с леки облаци и лек ветрец. Нахвърлях 5 кила захранка , всякаква стръв и неще и тва си е . Не пожелавам такъв излет на никой. Успех.
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

Не се отчайвай, това за Антона не е нещо необичайно. Предполагам, че нивото на водата е падало. При подобни условия няма никаква активност от страна на рибата, та ако ще не пет е петдесет кила манджа да и метнеш. В същото време ако водата се качва или нивото е постоянно риболовът е успешен. Кофти е за валата, който си направил, но нивото определя кълването. Следващия път се надявам да успееш и ти желая късмет!!!
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Кофти да ви кажа честно не знам дали е само от това че нивто пада просто язовири като антона и пясъка тази година са ужасни.вярно е че има дни на тези язовири когато дава но те са много по малко от дните когато си трагваме валат това е другия път успех
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Нивото продължава да пада,рибата е преминала в пълна и дълбока нелегалност.Инфо от 18.10.08г.от доверени апапи- на "Мантинелата" дръжки и грънци,нема никой.Не само от брега-цяла флотилия не е спирала да пърпори нагоре-надолу с резултат - тлъсти псувни.
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Колкото и да ми е неприятно, такова е положението на Антона :? След 06. 10 имах още два излета там и след като не съм писал ,можете да си представите как беше. На някой ако му идва алтернатива някаква за излет на добро място, седемдесетина километра околовръст Пампорово, нека сподели , че много ми се е приходило. Успех
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Абеее крива работа е насам по Родопите . От дъждовете и снега , реките са станали на морета и няма къде да се отиде . Мислих , мислих и утре ще спретна една разходка до Антона. Викам му разходка , щото знам , че в момента и там е пълен тестис ама нема да по-зле от реките я. Та така утре съм там и ако някой има каквото и да е инфо , нека да сподели.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: 10.03.2009 (06.10.2008)- Пак ще го мъча Антона

Мнение от bkd »

Супер фен си на този язовир :smt023 :smt038
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”