Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Малки тайни
Модератор: sapuna
Re: Малки тайни
В Русия го овалват в пясък ,обработват го и го измиват .Не се хлъзга и е удобноGODzillata написа:Днес пробвах със сом - не действа!Кърцата написа:Снощи пробвах това със солта против залепване...
ДЕЙСТВА!!!!!!!!!!!!!![]()
Баси лигнята е този сом...опитах се да го "обръсна" - с остър нож го чегъртах да му се махне слузта - абе, все си пуска......аррргггггхххх!...накрая сложих върху него топ тоалетна хартия и така го държах, докато го чистех.
А рязането на шайби - ужас, идеше ми да ида да купя една резачка за дърва и с нея да го разфасовам.![]()
Та някой ще сподели ли добър метод за транжиране на сом?
