РИБОЛОВ ОКОЛО СОФИЯ

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

HOSY
новобранец
новобранец

РИБОЛОВ ОКОЛО СОФИЯ

Мнение от HOSY »

КОЛЕГИ КАЖЕШЕ КАК Е ПОЛОЖЕНИЕТО ОКОЛО СОФИЯ В МОМЕНТА 10X
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Добре дошъл

Мнение от Pocko »

Добре дошъл приятелю във форума.
скоро ще разберем тази работа за това къде как е около Софето, а пък и надявам се някой да даде прясно инфо до другия уикенд! Айде колеги не се стискайте и покажете на новите във форума че сте колегиални :!:
кога нема риба и рака е риба
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Мога да дам инфо само за Белопопци,
миналите два четвъртъка разбивах бабушките там, излизат шаранчета по кило но имах удари на доста по големи, който късаха безкомпромисно. В язовира има доста риба и най-хубавото е че си ловиш колкото искаш и после ако не искаш да я плащаш си я връщаш.
drojdi
новобранец
новобранец

Мнение от drojdi »

Аз мога да дам инфо за Панчарево. Миналата седмица за два дни хванах 8 щуки. Не за големи - около 0.5кг всяка, но си е удоволствие да ги извадиш. Две бяха 0.6 - 0.7кг и две по-малки, кито пуснах. Бях на гьола до плажа [точно до платеното]. Четири извадих на блесна [Mepps №2 бяла без шарка] и четири на тапа с малка каракуда. Колегите с "лек" мантаж нямаха успех - малки червеноперки и уклей по 5-6 рибета за цял ден и то с доста захранка. За платения гьол нямам информация, защото това не е риболов!
Това е от мен!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колега в неделя на Богоров бе прекрасен ден за плаж. От тридесетина коли с рибари нито един да се похвали на голямия и на малкия гьол. На канала покрай пътя имаше десетина събрали се колеги с по една шепа оклейки, костурчета или бабушки. На мен ми кълва коприва. Напълних си една торбичка.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”