въпрос за фидер

Модератор: sapuna

Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

въпрос за фидер

Мнение от tamihal »

Здравейте колеги.Днес се сдобих с едно фидерче на JAXON-SYRIUS на 3,90-100 гр. акция.Въпросът ми е,как се държи тази въдица в полеви условия? Ако някой лови или е ловил с такава нека даде мнение...моля ! Благодаря предварително.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: въпрос за фидер

Мнение от gmurkacha »

eminem94 написа:Пич от моя опит ... Слага се на стойки ... две на брой ... Задната е обикновенна а предната ... аз ли
чно използвам тип гребен ...
Пич забелязах че си на всяка манджа мерудия.Колегата като гледам не пита как се държи въдицата в ръка или на стойка,а пита за самата въдица как се държи, имайки предвид строй,изхвърляне, вадене на риба и тн.!Преди да ПИЧОСАШ някой прочети въпроса няколко пъти ,че явно бавно вдяваш!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: въпрос за фидер

Мнение от Бачо Илия »

tamihal написа:Здравейте колеги.Днес се сдобих с едно фидерче на JAXON-SYRIUS на 3,90-100 гр. акция.Въпросът ми е,как се държи тази въдица в полеви условия? Ако някой лови или е ловил с такава нека даде мнение...моля ! Благодаря предварително.
Колега, имам директна осмица от серията Сириус на Джаксон- ми много прилично се държи от към толстолоби , амури и шарани :idea: Не би следвало фидера да е много по различен, щом е от тази серия- характерното за Сириусите е параболичния строй на прътите! Поздрави за придобивката и дърпай смело с нея- 100% се сгъва до дръжката :idea: :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”