Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Opssssss....sorrybutnik написа:Емо,тук май се обърка с литъра,един литър е около 800гр.Поне испанския червей тежеше толкова,а той си потъваше доволно.

Това е интересно и не съм го знаел досега. Само, че изниква въпроса за тяхното изкуствено отглеждане. Не ми се вярва пинките да ги отглеждат върху гумна за да не отделят амонякIDA написа:Пинките(пиникс) са производна на зелената муха "гумнарка" и не отделят амонякБелите червеи са производна на синята муха "месарка" и отделят амоняк, отделно дето са с много по къс цикъл на метаморфоза!!!

Ако пинките не отделят амоняк,няма да миришат на нищо.Просто в тях винаги има повече трина,която ги подсушава и деянат на по-висока температура.nasso написа:Това е интересно и не съм го знаел досега. Само, че изниква въпроса за тяхното изкуствено отглеждане. Не ми се вярва пинките да ги отглеждат върху гумна за да не отделят амонякIDA написа:Пинките(пиникс) са производна на зелената муха "гумнарка" и не отделят амонякБелите червеи са производна на синята муха "месарка" и отделят амоняк, отделно дето са с много по къс цикъл на метаморфоза!!!
![]()
Изказвам истинска благодарност към клиентите,които ми се обаждат.Радвам се,че са доволни от качеството на червея,както и от цената му.Всичко правя с ваша помощ.....Благодаря и на търговците въвели своенвременно корекцията на цената.
-
- и господ не е толокова добър
Всичко е много добре в компа,но днеска си купих от Ахелой на цена от 50лв за кило.Няма откъде другаде да взема.Като искате да не се спеколира си направете фиксирана цена за продажба която да изисквате от магазините. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно това исках да кажа и аз. Ти да им кажеш "Аз ви го правам за толкова, а вие ще го продавате за толкова". А не с 500 % надценка е***бахти алчните търговци.snegk написа:.....Като искате да не се спеколира си направете фиксирана цена за продажба която да изисквате от магазините.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- учете се от него
Има поне два закона, които не допускат това да стане по този начинsnegk написа:Като искате да не се спеколира си направете фиксирана цена за продажба която да изисквате от магазините.

-
- и господ не е толокова добър
Има един закон,ако не продава на цената която му кажа няма да му дам стоката 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
А....дойдохме си точно на думатаsnegk написа:Има един закон,ако не продава на цената която му кажа няма да му дам стоката

п.п. има и закон: " ако подбие цените, производителите на червееи ще намалеят с един"

kakvo e minimalnoto koli4estvo koeto moje da se pora4va za magazin i kakva e vazmojnosta za dostavka do dobri4
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
Какво е минималното количество , което може да се поръча за магазин и каква е възможността за доставка до Добрич ?
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
Какво е минималното количество , което може да се поръча за магазин и каква е възможността за доставка до Добрич ?
Поне 3кг. да се поръчва от магазинчетата.За 10 дена на тази цена трябва да ги продадеш.Естественно,ако ги даваш и на грамаж,а не само в малки кутийки за кукичките.Доставката става по рейса и там си чакаш колета.После се изпращаш запис по пощата.Така работим с цяла България.milen1234 написа:kakvo e minimalnoto koli4estvo koeto moje da se pora4va za magazin i kakva e vazmojnosta za dostavka do dobri4
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Колега Emo-83, при поръчка има ли значение, дали ще се поръчат тия 3 килограма за препродажба или за собствени нужди? Също възможно ли е изпращането им по еконт примерно и плащането с наложен платеж при тях /за удобство и улеснение/. В моят град не се продава на грамаж, но и едва ли повече от 4-5 души биха купували на грамаж. Другите и подхранка не хвърлят, отиват за риба с мисълта за тава с пържена риба. И все пак ще подметна на някои от магазинерите при следващо посещение. Успех с начинанието! Дано и вносителите на такъми започнат да разсъждават така.... 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Работя само с търговци,но дори и за тях има значение поръчката да не е под 3кг.Транспорта не може да се осъществява по ЕКОНД и СПИДИ.Когато им ги изпратя те ги държат цяла нощ в скалада си.Там е топло и за червея е пагубно.На другия ден отново пътуват на топло и лятото ще стига до търговеца умрели.Иначе по този начин и за мен ще е голямо удобство.Вместо да се гонят разписания на рейсове за всеки клиент и град.В София ги карам на място с моя кола.Венелин Радушев написа:Колега Emo-83, при поръчка има ли значение, дали ще се поръчат тия 3 килограма за препродажба или за собствени нужди? Също възможно ли е изпращането им по еконт примерно и плащането с наложен платеж при тях /за удобство и улеснение/. В моят град не се продава на грамаж, но и едва ли повече от 4-5 души биха купували на грамаж. Другите и подхранка не хвърлят, отиват за риба с мисълта за тава с пържена риба. И все пак ще подметна на някои от магазинерите при следващо посещение. Успех с начинанието! Дано и вносителите на такъми започнат да разсъждават така....
В момента търся сериозни хора за работа в градовете Плевен,Русе,Търново,Габрово,Варна,Бургас.Може да предате на търговци за това.А преди работех и със Силистра....така,че им предай.
Ето такива плакати видях вчера на витрината на Калоян.Много се зарадвах.Благодаря на всички за помоща ви.Интернет е голяма сила,приятелите и колегите също.

До всички,които четат или пишат в този форум.......Живея с жена ми от години.....Питах я мога ли да и угодя за всичко.Тя каза...НЕ,но се стараеш и това е важно.
Опитвам се да оправя този проблем(пазара на червеи),трупан с години.До вчера всички копуваха червеи на висока цена и не до там добро качество.....коментари нямаше.Днес,когато се боря за ниска цена и високо качество,някои хора се дразнят от това......ЗАЩО!!!??? Проблемите трупани с години не могат да се оправят нито за ден,нито за седмица.Важното е да се опитваме да ги решаваме заедно.Угодия на 100% няма да постигна.Но няма и да се откажа.Някои вече ме разбраха и подкрепиха.Благодаря ви.....продължаваме напред.
Резултатите са на лице.
Опитвам се да оправя този проблем(пазара на червеи),трупан с години.До вчера всички копуваха червеи на висока цена и не до там добро качество.....коментари нямаше.Днес,когато се боря за ниска цена и високо качество,някои хора се дразнят от това......ЗАЩО!!!??? Проблемите трупани с години не могат да се оправят нито за ден,нито за седмица.Важното е да се опитваме да ги решаваме заедно.Угодия на 100% няма да постигна.Но няма и да се откажа.Някои вече ме разбраха и подкрепиха.Благодаря ви.....продължаваме напред.
Резултатите са на лице.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако това се случи в цялата страна ще е много добре. А някой може ли да каже за Стара Загора дали има някаква промяна, че аз нямам време да проверя лично.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

бургаските мошенници пак мълЧат