Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща на теца!!!
Модератор: sapuna
- Добата©
- разбира нещата
Re: Среща на теца!!!
След 30 мин отиваме с стоян/slivnalia/ на гости за вечерта на Васката и компания на теца

-
- и господ не е толокова добър
Пратете поздрави на компанията и успехrsvd написа:След 30 мин отиваме с стоян/slivnalia/ на гости за вечерта на Васката и компания на теца![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
И така в събота към 15.00 с Добата(rsvd) тръгнахме към Теца, с нас тръгна Гошо,а после дойде и Стефко(uzov)дестинацията Бял Кладенец.Васката беше там от четвъртък и решихме да го посетим
отвратително време

Васката и неговата компания ни очакваха,нямаха сериозен удар,но пък имаха страхотно настроение въпреки гадното време

риболова започна така

продължи така

Аз мен завърши така
снимката е правена в къщи че ми свърши батерията на фотото
Студено време,кълването започна на мръкване ,аз издържах до към 1.30 и се скътах,каракудата даваше на пружина с бял червей.На сутринта кълването беше спряло и към 11.30 поехме към СливенПоздрави

отвратително време

Васката и неговата компания ни очакваха,нямаха сериозен удар,но пък имаха страхотно настроение въпреки гадното време

риболова започна така

продължи така

Аз мен завърши така

Студено време,кълването започна на мръкване ,аз издържах до към 1.30 и се скътах,каракудата даваше на пружина с бял червей.На сутринта кълването беше спряло и към 11.30 поехме към СливенПоздрави

Последно промяна от slivnalia на Нед Мар 15, 2009 9:44 pm, променено общо 2 пъти.

-
Скарата и компанията е добра

- carpsliven2
- сериозен играч
Прибрах се и аз ... много трудон риболов .. един удар на края .. и се записах с 5 килограмово шаранче.
Преди туй кавги с мрежарите да не пускат мрежи върху въдиците ми, те са уливат .. опасалиса целия канал
Преди туй кавги с мрежарите да не пускат мрежи върху въдиците ми, те са уливат .. опасалиса целия канал

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- научил се да хвърля
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Браво,значи е излязъл един шаран.Не се съмнявам,че сте си прекарали добре,въпреки ,че времето беше кофти.Следващият път пак се обадете,като ходите.
Кефа цена няма!
- MAESTROTO
- ще става разбирач
На другия ден,след като се видяхме,в неделя аз отидох на яз.Оризаре,до Слънчев бряг и метнах на плувка.Имаше вятър ,слънцето се скри.На бял червей пробвах около час ,метнах и малко червеи за захранка......но нищо,даже и не пипна.След това минах и през Камчия,на Пода .Имаше колеги,само по няколко уклея казаха ,че са хванали .след това отидох на устието.Там пък въобше не кълве.след това на устието.
Кефа цена няма!
-
- учете се от него
Ми пълна свинщина и поредно прецакване на маса хора по тая схемаcarpsliven2 написа:Прибрах се и аз ... много трудон риболов .. един удар на края .. и се записах с 5 килограмово шаранче.

п.п. като чуя че накой пуска риби обратно на теца... и ми става едно тъжно и съболезнователно за човечеца

-
Дали ще пуснеш рибите на теца или другаде,това е без значение.Въпрос на съзнание,възпитание и култура.Ина мен ми е болно като гледам мрежите,но рибарите унищожват в пъти повиче риба.Там рибите не се хващат на мрежите,ловят се рядко.IDA написа:[
Ми пълна свинщина и поредно прецакване на маса хора по тая схемаХубавото е че моабета е бил на ниво и с приятели
![]()
п.п. като чуя че накой пуска риби обратно на теца... и ми става едно тъжно и съболезнователно за човечеца
Относно риболова,там той е труден.Рибата е пръсната навсякъде.На студеното се групира в три точки от по 50кв.А на топлото е пръсната на хиляди квадрати.Въпреки всичко с добра компания сте си прекарали добре.

- carpsliven2
- сериозен играч
Бат Илия .. те направо прекаляват с тяхните мрежи .. и рибата се хваща на мрежите .. понеже и идва сезона на размножаване и сега е анемична .. гледах с бинокал .. лодката ще потъне от риба .. а тази риба сега дава хайвер .. чудно закакво е тва масово клане.. Казаха че дали 4000 лева за мрежи и трябва да избиват.. и колко много колеги имаше и всичките капо .. ами как да хванат ... то опасано цялото с мрежи .. направо не е истина.. Рибарите също се озлобяват и почват клане и събират мънинките.. И какво става.. Тази година ще взимат само парите на хората , а риба трофейна ще хванат на върба у сряда .. тази която се спаси...ще е доста мнителна. Теца само ще си остане легенда , че държи много трофейни риби. Между другото за пръв път виждам за 4 дена на теца да не преиграе нито една риба.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
аз ти казах за мрежите васе всяка година е едно и също чак лятото като спрат да пускат на топлото ще ходя там рибата сега се крие около садките кадето има въжета и дуги укрития ше се опитам да кача 1 снимка да видите за кво става на въпрос
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса