Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Заключено
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Мнение от Павел Иванов »

Ари па ти по сичките :lol: Само откъм южната част на Европата :wink: Ми успех - туна - Мегабасс и Йо-Зури , пясъчна акула Йо-Зури , разни лефери и заргана пак на същите както и на клатушки разни и тъй . По принцип сигурно рибите ще си дават и на други воблери ама просто по-големшките такива които имам са реЗко ограничени а на 1 - 5см. воблери къдет ми е основният арсенал не им се обръща много внимание явно по солената вода :? То по принцип по ривиерите основно си печъ гъзюгата и се наливам с месни течности та не ме сметай за резус по "ривиерният риболов" :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
anonimen
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anonimen »

:prayer:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Нелко , да ми ядеш ушите :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
anonimen
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anonimen »

:D :D :D
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Павел Иванов написа:Ари па ти по сичките :lol: Само откъм южната част на Европата ...
Епа,много ясно!То по северните си е бая студено :lol:
Озъртам се из ибея и разглеждам некакви силиконки,клатушки и други морски примамки,ама се чудя какви да си взема.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

malkia_joro написа:Озъртам се из ибея и разглеждам некакви силиконки,клатушки и други морски примамки,ама се чудя какви да си взема.
Според мене ,требе да са с преобладаващ червен цвят ,иначе нема смисъл :D :D ,Аз примерно предпочитам белите,верно че по някога съм капо с тях, но са доказани бойци. :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Засега съм се спрял на тези:
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Чудя се и за тези:
Изображение
Само не ми е ясно кой номер глави с куки да си купя за силиконките.Размерите са 1/0;2/0;3/0 и т.н.
Изображение
certate
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от certate »

[quote="Павел Иванов" ...... такива които имам са реЗко ограничени а на 1 - 5см. воблери къдет ми е основният арсенал [/quote]

Иваноф, ти направо изби рибата. Дай да го видим ,,основния арсенал,, от 1-2 см :shock: ....Любопитен съм :wink: и може би не само аз :lol:
То по принцип по ривиерите основно си печъ гъзюгата и се наливам с месни течности.....
Всеки си има приоритети в живота 8)
та не ме сметай за резус по "ривиерният риболов"
Провокативно е да питам но ,все пак.....Къде в същност считаш че си резус :?:

Поздрави :D
.........!
петър василев

Мнение от петър василев »

Павел Иванов написа:Ари па ти по сичките :lol: Само откъм южната част на Европата :wink: Ми успех - туна - Мегабасс и Йо-Зури , пясъчна акула Йо-Зури , разни лефери и заргана пак на същите както и на клатушки разни и тъй . По принцип сигурно рибите ще си дават и на други воблери ама просто по-големшките такива които имам са реЗко ограничени а на 1 - 5см. воблери къдет ми е основният арсенал не им се обръща много внимание явно по солената вода :? То по принцип по ривиерите основно си печъ гъзюгата и се наливам с месни течности та не ме сметай за резус по "ривиерният риболов" :lol: :lol: :lol:
Павка,не разбрах ,,,с 5 см -Мегабас ли хващаш туна и акула :?:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

certate написа:
Павел Иванов написа: ...... такива които имам са реЗко ограничени а на 1 - 5см. воблери къдет ми е основният арсенал

Иваноф, ти направо изби рибата. Дай да го видим ,,основния арсенал,, от 1-2 см :shock: ....Любопитен съм :wink: и може би не само аз :lol:
То по принцип по ривиерите основно си печъ гъзюгата и се наливам с месни течности.....
Всеки си има приоритети в живота 8)
та не ме сметай за резус по "ривиерният риболов"
Провокативно е да питам но ,все пак.....Къде в същност считаш че си резус :?:

Оооооооооооо , Юрка , скучничко ли ти е по Рашън УЛ форумите вече или просто ти липсва "вниманието" ? :lol: :lol: :lol:

За твоят приоритет да държиш хората за отпред и да ги циливаш отзад знаеме много хора не съ притесневай :lol:

На първото съм ти отговорил кат съм червеносал кво да четеш :idea:

На второто - ами резус съм примерно тебе - по-висок , по-хубав и т.н. по-по-по- колкото и до ти е неприятно :wink:

Петре , чети и ти бре маме :idea: Имам големи Мегабаси и Дзурита за тва на тех съм ловил бре :idea: Инак "акулата" ми я имаше педесет санта я не :lol:

Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

certate написа:
Павел Иванов написа: ...... такива които имам са реЗко ограничени а на 1 - 5см. воблери къдет ми е основният арсенал

...
Az предлагам да не се хващаме за думата, още повече да "моделираме" мненията така, както го прави дяволът в известната поговорка... Павле не посочи диапазон от 1-2, а 1-5 см, което общо взето не е същото. Долната граница може да е в известна степен занижена, за целите на изказа, но все пак японците си произвеждат фофлерки по сантим и половина (основно кранкчета и миниратлини) и не им мигва окото. А там фирми, насочени към задоволяване на нуждите на фетишистите - дал господ! Например подобни УЛ-"колоси" :D са "FakeStar", които предлагат уникални бобени зърна. Що се отнася за 2-та сантиметра, те не са никакъв предел или психологическа граница на настоящия етап - куцо и сакато се опитва да навре в джобовете на безумните клиенти такива, който както може...
Предполагам, че Павлети от нямането си, все ще извади едно 1000 броя от над 10 000-те, че да си измие очите! Ако не, аз ще помагам с моите 400-500, с угворката, че са основно в диапазона 1.5 - 4.0см, както и известно количество до 5.0...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Мунчо написа: Предполагам, че Павлети от нямането си, все ще извади едно 1000 броя от над 10 000-те, че да си измие очите!
:shock: :shock: :shock:
Павле,ти колко кутии имаш и с какви размери?
Изображение
certate
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от certate »

....
Последно промяна от certate на Чет Мар 12, 2009 3:26 pm, променено общо 1 път.
.........!
certate
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от certate »

Павел Иванов
Написах поста си единствено с идеята да те предизвикам да подкрепиш казаното от теб, с факти. Нищо подобно, за пореден път, само помия и простотии от твоя страна. Явно друго не умееш. Какво целиш да постигнеш с това не знам, но дори и с невъоръжено око е видно че успяваш в едно , до покажеш че си резус към всички останали - тъп .

Мунчо
Старанието и усърдието с което се опитваш да ,,подкрепяш,, приятеля си Иванов са разбираеми, особено в случай когато е повече от видно че съвсем в негов стил, пак се е изказал на едро, т.е. пак се е оакал. За кой ли път вече:?:
Видно е също така че, опитвайки се да ,,удариш едно рамо,, на осралия се приятел, държиш и да блеснеш и покажеш колко си компетентен. Явно това е твой стремеж и желание за общуване, но е добре да не го правиш неподготвен.....УЛ колосите ,,Fake Star,, за които говориш , са само един от моделите на JACKSON - при това нищо кой знае какво.

Мунчо написа:...Предполагам, че Павлети от нямането си, все ще извади едно 1000 броя от над 10 000-те.....
Това наистина не знам за какво е, но ако се отнася за мозъчните клетки, съм сигурен че при Иванов-ако все пак му се намират такива, са доста по -малко :lol: :lol: :lol:
malkia_joro написа: Павле,ти колко кутии имаш и с какви размери?
Една колега, голяма, грозна и абсолютно празна :lol: :lol: :lol:

Последно промяна от certate на Чет Мар 12, 2009 3:41 pm, променено общо 4 пъти.
.........!
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

"Сладките приказки и раздумки" започнаха да се превръщат в "Пиперливи заяждания и дрязги" :evil: :evil: :evil:
Изображение
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”