Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .
Само така ти се струваmalkia_joro написа:"Сладките приказки и раздумки" започнаха да се превръщат в "Пиперливи заяждания и дрязги"![]()
![]()

Явно не си прочел цялата тема

Последно промяна от certate на Чет Мар 12, 2009 3:44 pm, променено общо 1 път.
.........!
- valeri
- разбира нещата
Некаде прочетох мнение на колега"Взе ми буквите от клавиетурата".Няма седмица да не се о.ка тема Ей в това сме много велики..malkia_joro написа:"Сладките приказки и раздумки" започнаха да се превръщат в "Пиперливи заяждания и дрязги"![]()
![]()
Така се получава, защото Бате ти Павле държи всичко в мистика .

С риск, да ме приобщите към "поклонниците, ще кажа:
Зададах на г-на Иванова КОНКРЕТЕН въпрос и ВЕДНАГА
получих КОНКРЕТЕН отговор - факт, който мога да докажа ...
За разлика от други мои ЛС-та.
Стига се дръпайте.
Зададах на г-на Иванова КОНКРЕТЕН въпрос и ВЕДНАГА
получих КОНКРЕТЕН отговор - факт, който мога да докажа ...
За разлика от други мои ЛС-та.
Стига се дръпайте.

"Щастие за всички, щастие даром!"
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пичове не се притеснявайте
Любофффта ни с Юрката е взаимна от много време ! Кофтито е че взаимност кам Юри има много народ благодарение на голямото его на тоз мъничък и на вид и по душа човек ! Само за протокола - Юрката е пич който с мега задоволствие забива нож в гърбът на приятелите си които го смятат за приятал ! Юрката е пич който забива нож в гърбът на Българският национален отбор като се прави на рънър на Руският такъв с цел да цуне нечий гъз без значение на какво мирише ! Юрката е пич който на всяка цена трябва да се състезава ако и да не го умее и по възможност други да поемат разноските му а той самият после да плюе , плюе изсмукани от пръстетата си нещица зад гърбовете на хората помогнали му ! Юрката е пич с огромно самочувствие без псулютно ( и интелектуално и материално ) никакво покритие ама тва си се вижда де и т.н. и т.н. Кофтито в случаят че тези ми думи могат да бъдат подвърдени освен от мен и Муня в случаят и от целият клуб "Стари видри" + още доста народ ( включително и изриталият го мръснишката кат мръсно коте от отбора на Никулден Николайчо ) докато зад него обикновенно застава само един човек
Верно че тоя човек е с коефицент на интелигентност доста по-висок от на Юрката та понекога изчиства осирванията му ( кат това преди малко къде от доста време му подавам рициново за него ) ама пак е миншевик .
Сорри че нарочно отдавна пропусках да осветля за какво става дума ама самият Юри требваше да се покаже колко струва а то е видно

Сорри че нарочно отдавна пропусках да осветля за какво става дума ама самият Юри требваше да се покаже колко струва а то е видно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- malkia_joro
- разбира нещата
Сега очакваме гледната точка на пича Юрката!
Обаче,ако е вярно това,че е предал Българският отбор....

Обаче,ако е вярно това,че е предал Българският отбор....

Красотата на живота е в това,че продължава.

Гн. Тодоров, да кажа и аз нещо за арсенала, подобре малък, но отпред, отколкото голям и отзад.!!!certate написа:Иваноф, ти направо изби рибата. Дай да го видим ,,основния арсенал,, от 1-2 см....Любопитен съм
и може би не само аз
......
Замисли се защо навсякъде където си се появил, правиш само врагове и неприятели.
Поздрави на Росица Кирилова
-
- вече хвърля и на тежко
Няма гледни точки тук, има обективни факти и истиниmalkia_joro написа:Сега очакваме гледната точка на пича Юрката!
Обаче,ако е вярно това,че е предал Българският отбор....![]()
![]()

Подобна помия в същия подобен контекст се лееше в друг форум преди време. Пак беше плод на болното съзнание на същия ,,творец,, Павел Иванов.
Наред с многото глупости и някой истини се казаха и можеше да се кажат в нея, обаче и видяха набързо сметката.
Иванов, не знам какво да кажа ....... явно наистина имаш голям психически проблем

.........!

п.п. Нищо лично срещу колегата. Хубав колаж.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе мани другото ама самият облагодетелстван от Юрката руснак с насмешка изрази учудването си в собственният си форум как може Българин по време на световно което се провежда в България да гепи от ловящите в момента примамки от друг отбор и увнаместо да ги носи на "своят" си отбор ги принася намmalkia_joro написа:...Обаче,ако е вярно това,че е предал Българският отбор....![]()
![]()

Въх Юри/Лари къф си ми изпръхнал на на таз снимчица ! Убавец

пп - адашче , кат го гледаш Юрката с таз зареяна в далечината физиономийка как мислиш , дали си предстааа как му расте пишито

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Знам отлично, че са модел на "Джаксън", тъй като разполагам с кутийки и мога да чета(не на японски). Ако не разбираш иронията ми за УЛ-"колосите" (които ако не си забелязал съм сложил в кавички) проблема си е твой. В Япония има огромно количество нечувани по света фирмички, които правят откровено перверзни нещица, в тази сфера на задоволяване на масите, за което, ако съм се изразил неясно, си посипвам главата с пепел. И без това ще се къпя, а казват, че било полезно за епидремалните акари.certate написа:...УЛ колосите ,,Fake Star,, за които говориш , са само един от моделите на JACKSON - при това нищо кой знае какво....
п.с. Кутиите на Павлети са значително повече от една, като не разглеждам същината на определението, вложено от теб. Ако ще се чоплим, за което нямам нищо против, нека го правим интелигентно, като културни хора.
п.п.с.За това, че "Фейк Стар" не са кой знае какво, не споря - всеки си има мнение(аз например успявам да хвана риба само на един модел, цвят и размер "Салмо Хорнет", но не си позволявам да кажа, че това е посредствен воблер). Но е хубаво да си има човек някой и друг - за колекцията и за мнение.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
За него не знам, ама аз много са надървих да хвана... ай да не е чак бас, ама поне една пъстърва таз година.Павел Иванов написа:пп - адашче , кат го гледаш Юрката с таз зареяна в далечината физиономийка как мислиш , дали си предстааа как му расте пишито

Инак на корица не ща да са виждам, че току ма припознал я някой кредитор, я данъчен...

Напоследък от "Инспекция по труда" са много серт... 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
sestrata написа:За него не знам, ама аз много са надървих да хвана... ай да не е чак бас, ама поне една пъстърва таз година.![]()
Годината започна скоро, така че имаш пре достатъчно време и за повече от една пастърва, а защо пък не и бас, кво толкова .

Защо? Лоша реклама по-принцип няма, а и по-добре да се видиш на корицата, отколкото там незнайно защо да се е намърдал някой грозен носорог, като Иванов напримероще написа:Инак на корица не ща да са виждам, че току ма припознал я някой кредитор, я данъчен...

Аз пък имам против точно това чоплене и смятам че е излишно губене на време, а и не виждам никакъв смисъл да се занимавам с разни заядливи носорози, които са твърде далече от интелигентноста и културата за които говориш, и от риболова също .Мунчо написа:....... Ако ще се чоплим, за което нямам нищо против, нека го правим интелигентно, като културни хора
Поздрави

Последно промяна от certate на Пет Мар 13, 2009 12:27 pm, променено общо 2 пъти.
.........!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За да не ме загубите като клиент искам да вида снимка на носорг!!!
Моля колегата от списанието надлежно да надпише снимката със собственото и фамилното име на носорога.
ПП. Ако името и носорога са на руски ще уважа влечението ви колега

Моля колегата от списанието надлежно да надпише снимката със собственото и фамилното име на носорога.
ПП. Ако името и носорога са на руски ще уважа влечението ви колега

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
chirusa_bg написа:За да не ме загубите като клиент искам да вида снимка на носорг!!!
ПП. Ако името и носорога са на руски ще уважа влечението ви колега![]()
Колега chirusa_bg
Не бива да те губим като клиент

Снимки нямам

P.S.И на български и на руски се пише еднакво

.........!