Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Заключено
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Мнение от Павел Иванов »

Въх Юрката кви напъни да съ зяноса и тая тема праи ама не стаа :lol: Тва по неколко причини ! Първо щото мордератора на тоз форум не вижда нищо обидно в това едно такова нисшо да съ праи на многоклетъчно :wink: То човек да се обиди га некой умен го нарече дурак примерно ама га некой тап кат дъбова даска се опитва да се праи на Бен Джонсън кво му остаа на човек освен да го поздрави с една песничака или по добре микс направо :roll: Юрка , поздрав най-сърдечен , верни ми Смехурко ! Е верно че не е на Педя човек песничката ама вервам щи ареша и тва :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=M94Xco6qE3M

Инак евала на пича къде те е снимал в режим "макро" и съответно направил такъв колаж ама се ми се струва че изчислен и съпоставен спрямо ръста ти то седемсантиметровият басс си е маломерка ама знам ли :lol:

пп - Чирузче , нема как да има снимки щото още на са измислили толкоз мънички апаратчета че да ги ползва :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Видяхме ви гледните точки,ама ще обясни ли някой,защо намесихте и Росица Кирилова :roll:
Павел Иванов написа: пп - Чирузче , нема как да има снимки щото още на са измислили толкоз мънички апаратчета че да ги ползва :wink:
Е тука вече не си прав!Новите апаратчета вече с какви зуумове разполагат....ехееей.Могат и муха колкото слон да направят :wink:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Колеги, ако позволите ще ви обърна внимание върху няколко факта.

Първо, никой не би си избрал спининга да му е УЛ, второ броя на мозъчните клетки също не е по заслуги, а в някой случаи дари е плод на нелепа случайност, тъй че

Много ви моля бъдете по-снизходителни към колегата certate!!

За да дам пример--

Колега, ето снимката за която говориш, носорог нагазил у водъта, а за да е щастието пълно, лично се уверих, 4е въпросното фото на добичето е уеб базиран у родния съвестски съюз.
Изображение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
certate
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от certate »

malkia_joro написа:Видяхме ви гледните точки,ама ще обясни ли някой,защо намесихте и Росица Кирилова
Сигурно го кефи, за тва я пуска. Знам ли :roll:
.........!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Я по-добре кажи, какви са тестовите диапазони на УЛ-то, по въображаемата ос Любимец - Финландия. Доколкото знам, там имали странни разбирания по въпроса? :lol: :roll:

п.с. Съществителни собствени имена се изписват по следния начин:
Янтра

А не така:
янтра

Това и във Финландия го няма, убеден съм, колкото и да са им нестандартни гледните точки. :lol: :lol: :lol:

п.п.с. На каквито и примамки да гониш сома, ти си много далеч от идеята, уви. :drinkers:
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
certate
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от certate »

vasil hristozov написа::roll: Въх , кви извратени и заядливи типове сте,бях чул че УЛ спинингот водел до трайна деменция и мания за имитиране на Росито Кирилова< особено УЛ- а по янтра в близост до Габрово :mrgreen: , ма вий сте критични случаи.
П.П От утре захвърлям сичкото УЛ и почвам да гона сома с 2 санти воблери :mrgreen: :mrgreen: .
Привет колега Христозов

Интересното в случая е че при някой индивиди всичко това е въпрос на избор, при други на удобна възможност, а при трети на липса на първите две ......Съдба. :?
Всички сме критични, но не под общ знаменател. Това е разликата :wink:

Успех при сома :D
.........!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Павка,ама ич са не обичате с ЮТ... :lol: :lol: :lol:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Мунчо написа:Я по-добре кажи, какви са тестовите диапазони на УЛ-то, по въображаемата ос Любимец - Финландия. Доколкото знам, там имали странни разбирания по въпроса? :lol: :roll:

п.с. Съществителни собствени имена се изписват по следния начин:
Янтра

А не така:
янтра

Това и във Финландия го няма, убеден съм, колкото и да са им нестандартни гледните точки. :lol: :lol: :lol:

п.п.с. На каквито и примамки да гониш сома, ти си много далеч от идеята, уви. :drinkers:
Абе мислих да му се даде на Лапи още един шанс, защото понякога има наченки на разсъдък, но напоследък почна пак да си показва неогрятата страна. :roll:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Леле Васо как щъ изплющим начи :evil: И аз кат адаша мислех че при тебе как при Пумата навремето некои неща са били временни и поправими амЪ :evil: Я гуе оня самокритичният къде риве че му липсвали първите две според него как се прилепи къмто тебе веднага кат пиавка та да не си стои сам самин под слънцето , жаркото !!! То при него Божа работа , Той тъй си е оставил клеймото върху му ама я барем ти земи се стегни , гле колко време държа и па зе да те избива на мазохизъм :lol: Чудим се още откак изникна онази тема на Жельо от време оно случайно ли беше , зарад рибите в нея или зарад нещо друго ? То в самото начало форумно какво чудо беше а Жельо в последствие се оказа мега пич та се надявах и при теб тъй да се получи та не разваляй имиджа на новият си образ :wink:

пп - Голема рибо , аз лично много си го обичкам туй гавединче ЮТуто ама е ........... то тва сигур е от взаимност , нал знаиш кат в нормално семейство с дълъг брак :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Лапи, разясни малко по-детайлно участието на Росица Кирилова в контекста на изложението ти (на няколко пъти). Понеже не мога да направя връзката, поради което смисъла ми убягва. Признавам този факт със самосъжаление, но явно не съм в състояние да оценя иронията ти, което ме угнетява и комплексира допълнително. Остави алегорията за интелигенцията, а на нас ни обясни простичко, че да се посмеем всички.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ей,курви такива,знаете кой се крие зад господина Христозова и криете А :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea:

Усетих го аз,още като тръгна на контра при всеки пост,който напиша :lol: :lol: :lol: Ша си ходим на сериозно с него,нема лабаво,просто за любоффффта граници нема,разправят хората,и пашапорт не искали :shock: :lol: :lol: :lol: Верно по едно време го взех на сериозно а то - хоп и Лапи на хоризонта,ама то простотията не ходела по гората а ходела по Лапландия :axe: :axe: :axe: Айде,смяна на ника,изгоре :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :finga:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:... простотията не ходела по гората а ходела по Лапландия ...
:lol: :drinkers: :D :drinkers: :D :drinkers:

Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Айде,смяна на ника,изгоре...
Любак, аз викам да го оставим на мира, ако обещае да си качи снимката за аватар. :wink:

п.п. На мен тоя ник ми харесва. :idea: Звучи някак аристократично...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малийй,Муне,като го разконспирирахте моя приятел,направо взе да ме влече канибализма :shock: Тоя,ЛАП/н/И/миго/Христозов от Пловдив,да вземе да дойде на НС5,да седне до мен даси пийнем,и после някой да го предаде :shock: :shock: :shock: Малийй,направо е заменил агнето на ШИША :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :axe: :rolleyes: :ANAL: :ANAL: :ANAL:

Кака,аз съм пич и бих му простил всичките идиотщини,ако спре с простотийте :idea: Обаче,това неможе да стане,той просто си търси на кой да сиго изкара че е на майната си и не може да си пълни и той гушката :idea: :idea: :idea: В живота,винаги крадеца вика - дръжте крадеца - ФАКТ :idea: :idea: :idea: Верно че в началото наистина го беше подкарал интелигентно,но нещата са по силни от тего и рано или късно си избиват на повърхноста.Нещо като лайно в кисело мляко,образно казано за да ме разберете какво имам в предвид :lol: :lol: :lol: :lol:

Сестро,поздрав приятелю, и не го мисли,той винаги ще къса синджира,щото не му стига кислород и студъ в комбина с алкохола води до такива деформаций :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз,след всички простотий по наш адрес/ за това,колко сме прости - Българите в България/писани месеци наред,какво да си говоря с теб :shock: От разтояние е лесно да се плюе,като се познавам,просто по-добре ще е да си стоиш в Лапландия и да си намериш някой,дето ще търпи като почнеш да плюеш.Просто,този който ти е забранил алкохола е направо за награда и сега като спомена че си трезвеник/с забрана да доближаваш алкохолни питиета/,ясно е защо се държа толкова интелигентно с новия си НИК :idea:Иначе,НС5 ще е от 1-6.05.2009 год и просто ти тогава ще си на работа :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol:

Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”