Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

shimano-разликите между японското и малоазийското
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: shimano-разликите между японското и малоазийското
Тиеррата не ! Лувиас или СОЛ - никакви ядове със солената вода ! Тука във форума има видни Варненски спинингисти как Никки , Анонимен и др. та предлагам да се свържеш с тях и тъй 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- malkia_joro
- разбира нещата
Не знам каква е разликата между японското и малайзийското,ама между България и Япония е огромна
Отварям си днеска пощата и вътре някакъв каталог от български онлайн магазин.И гледам следната реклама:
FIREBLOOD Най-новото поколение макари на SHIMANO! Изключтелно красиви, перфектно изработени и много надеждни - това е FIREBLOOD!
Цена: 1036 лв.
Цъкам за справка в ибей и ..... същата макара струва 600 лева барабар с доставката.
Бахти и надценката

Отварям си днеска пощата и вътре някакъв каталог от български онлайн магазин.И гледам следната реклама:
FIREBLOOD Най-новото поколение макари на SHIMANO! Изключтелно красиви, перфектно изработени и много надеждни - това е FIREBLOOD!
Цена: 1036 лв.
Цъкам за справка в ибей и ..... същата макара струва 600 лева барабар с доставката.
Бахти и надценката

Последно промяна от malkia_joro на Пон Мар 09, 2009 2:18 pm, променено общо 1 път.
Красотата на живота е в това,че продължава.

Здравейте колеги!
Отскоро съм във форума. Досега само четях и се информирах, но накрая се реших и аз да пусна съобщение.
Тази година ми подариха каталог на Shimano за 2009 година и така яко се зарибих, докато го четях, че вече смятам да купувам такъми само от тази марка.
От 01. 04. до 05. 04. 2009г. в Пловдив ще има Международна изложба "Природа, лов, риболов", на която изложител ще е и фирмата Shimano. Въпросът ми е към колегите от Пловдив. На тези изложения фирмите-изложители продават ли от представените стоки и ако "да" какви са цените спрямо тези на официалните вносители за България и спрямо тези от онлайн-магазините? Благодаря Ви предварително!
Отскоро съм във форума. Досега само четях и се информирах, но накрая се реших и аз да пусна съобщение.
Тази година ми подариха каталог на Shimano за 2009 година и така яко се зарибих, докато го четях, че вече смятам да купувам такъми само от тази марка.
От 01. 04. до 05. 04. 2009г. в Пловдив ще има Международна изложба "Природа, лов, риболов", на която изложител ще е и фирмата Shimano. Въпросът ми е към колегите от Пловдив. На тези изложения фирмите-изложители продават ли от представените стоки и ако "да" какви са цените спрямо тези на официалните вносители за България и спрямо тези от онлайн-магазините? Благодаря Ви предварително!
Изложбата на панайра според мен си е чиста загуба на време. Потърси сега приофициалните вносители и95% ще получиш много по-добри условия и цени.Около Нова година отстъпките май са най -добри 

- malkia_joro
- разбира нещата
А,ако си на "Ти" с онлайн търговията,в ибей ще получиш двойно по-ниски цениDanisto написа:.... какви са цените спрямо тези на официалните вносители за България и спрямо тези от онлайн-магазините? Благодаря Ви предварително!

Красотата на живота е в това,че продължава.