Белопопци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Белопопци

Мнение от Ivak »

Някой има ли инфо дали дава и къде от към опашката или от към стената, интересува ме риболова предимно на бабушка и пъстърва.
Аватар
pushkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pushkata »

Пъстървата много даваше там. И на дълбокото, и на плиткото(на леда направо ги сцепихме), ама последния път като бяхме там на дълбокото нямаще чуквания, само на плиткото (на платформата при фургона) имах 4 пъстърви. Иначе по към устието един човек хвана няколко на блесна (той се пробваше за щука, щот са хванали две доста прилични). За бабушки не мога да кажа, знам че има аз лично не съм хващал, едно приятелче веднъж хвана една - пак на плиткото - до шаварите(малко в страни от платформата, ама май че сега са ги орязали). Аз лично ще чакам шараните да се раздвижат и съм там.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Инфо от днес, бях там към 6.45 на ъгъла на стената откъм гората, на директен с малко но 4есто захранване хванах към 10-тина бабушки и един шаран малко под кило но не бях си взел кепа от колата и не успях да го извадя с ръце това до към 11 след това спря и в 13.00 си тръгнах.
Водата е с цвят на боза, пъстървата не кълве, шарана се е раздвижил и се вижда тук там как рови по дъното.
Имаше 3 колеги който хванаха един шаран в плиткото в края на язовира от към пътя.
Ако смяташ да ходиш скоро свиркай.
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Колеги здравейте искам да ви питам още ли се плаща на Белопопци и дали мирише рибата там както преди.Защото несъм ходил от 6-7 години.Ако някой има прясна информация нека каже.Мерси.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Плаща се 3лв на въдица и после рибата като плевела не се плаща, а останалата може да се връща с изключение на пъстървата. Аз не можах да се хвана и си купих един шаран 1,5 и беше вкусен, не миришеше никък.
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Абе няма ли тук около София някои гьолче човек да си полови риба на воля без просяци около него да му досаждат. Или пък някоя рекичка. Да събереш поне за 1-2 тигана.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Ванко написа:Абе няма ли тук около София някои гьолче човек да си полови риба на воля без просяци около него да му досаждат. Или пък някоя рекичка. Да събереш поне за 1-2 тигана.
:arrow: НА СТУДЕНА :!:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
icenceto2005
новобранец
новобранец

Мнение от icenceto2005 »

Колеги някакво инфо има ли някой за язовир Студена?
alexg

Белопопци

Мнение от alexg »

Нека някой, ако е ходил скоро (през април) на Белопопци да даде повече инфо има ли големи шарани и наистина ли може да се пускат...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Има големи шарани е съвсем спокойно можеш да ги пускаш, има по 5-6 кг и по големи има но са малко.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”