Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Белопопци
Модератор: sapuna
- pushkata
- новобранец
- Обратна връзка:
Пъстървата много даваше там. И на дълбокото, и на плиткото(на леда направо ги сцепихме), ама последния път като бяхме там на дълбокото нямаще чуквания, само на плиткото (на платформата при фургона) имах 4 пъстърви. Иначе по към устието един човек хвана няколко на блесна (той се пробваше за щука, щот са хванали две доста прилични). За бабушки не мога да кажа, знам че има аз лично не съм хващал, едно приятелче веднъж хвана една - пак на плиткото - до шаварите(малко в страни от платформата, ама май че сега са ги орязали). Аз лично ще чакам шараните да се раздвижат и съм там.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Инфо от днес, бях там към 6.45 на ъгъла на стената откъм гората, на директен с малко но 4есто захранване хванах към 10-тина бабушки и един шаран малко под кило но не бях си взел кепа от колата и не успях да го извадя с ръце това до към 11 след това спря и в 13.00 си тръгнах.
Водата е с цвят на боза, пъстървата не кълве, шарана се е раздвижил и се вижда тук там как рови по дъното.
Имаше 3 колеги който хванаха един шаран в плиткото в края на язовира от към пътя.
Ако смяташ да ходиш скоро свиркай.
Водата е с цвят на боза, пъстървата не кълве, шарана се е раздвижил и се вижда тук там как рови по дъното.
Имаше 3 колеги който хванаха един шаран в плиткото в края на язовира от към пътя.
Ако смяташ да ходиш скоро свиркай.
-
- новобранец
Белопопци
Нека някой, ако е ходил скоро (през април) на Белопопци да даде повече инфо има ли големи шарани и наистина ли може да се пускат...