Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЧЕПИНЦИ
Модератор: sapuna
ЧЕПИНЦИ
Колеги ,вярно ли е че,водоема е отровен?Някои има ли актуална информация от тези дни?
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
Re: ЧЕПИНЦИ
RINO написа:Колеги ,вярно ли е че,водоема е отровен?Някои има ли актуална информация от тези дни?
Предварително благодаря!

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Колеги,някой ходил ли е тия дни към Чепинци?Дали щуката е почнала да се обажда?Миналата неделя прескочих за малко до Негован,но нямах рибета,а и не можах да хвана ни едно
,та си останах пълно капо.Тази неделя мисля да отида до Чепинци,но като чета горния пост нещо се замислям.Та ако някой е ходил натам,моля да напише за впечатленията си!Благодаря предварително 

- Диканаров
- кандидат преподавател
чепинци
Колега, ходих в събота и хванах за четири часа 27 оклея и бабушки. Имаше и с лодка хора, а по брега повече от 50 рибари. Общо взето рибата полека тръгва. За "едро" не съм видял и чул. Аз бях близо до пресевната инсталация.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Чепинци
Венко, бях от страната на Лесновската река. Сега неможе да се пресече ручея от сепараторите защото е одълбочен с багер. Трябва да заобиколиш по малката дига покрай малкото гьолче и да нагазиш. На края е тинесто и водата е плитка. Лови на фин такъм. Аз имах едри черни мравки.