Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: национална среща 5
Киро не пия никакъв алкохол в момента защото вися по болници и работя на две работи, КАПИШ
Брутализъм било, че псувам. Съгласен съм.
Елате на моето моясто тогава. Опитвам се да напраправя някаква анкета с поне две места за да има някакъв избор ей така заради принципа. И какво става почват да ме хранят почитателите на Езерово, включае и модераторите.
Ако напиша, че решено да се ходи на Езерово без анкета, знаете ли колко ЛС-та ще получа с псувни за какъв се мисля да решавам вместо хората.
Като се опитвам да ви накарам да направим анкета ми се присмивате. Ако направя анкета с произволно избрани от мен свободни по време на забраната водоеми в Централна България. Ще се получи същото както при гласуването за есенната среща.
И така. Имам си Огромни проблеми и в момента давам всичко от себе си за да ви направя що годе някакви анкети и организация. Ама явно не става.
Това ми е последния пост в Срещи и Купони с изключение на темите, които ще пускам за Софийските срещи

Брутализъм било, че псувам. Съгласен съм.
Елате на моето моясто тогава. Опитвам се да напраправя някаква анкета с поне две места за да има някакъв избор ей така заради принципа. И какво става почват да ме хранят почитателите на Езерово, включае и модераторите.
Ако напиша, че решено да се ходи на Езерово без анкета, знаете ли колко ЛС-та ще получа с псувни за какъв се мисля да решавам вместо хората.
Като се опитвам да ви накарам да направим анкета ми се присмивате. Ако направя анкета с произволно избрани от мен свободни по време на забраната водоеми в Централна България. Ще се получи същото както при гласуването за есенната среща.
И така. Имам си Огромни проблеми и в момента давам всичко от себе си за да ви направя що годе някакви анкети и организация. Ама явно не става.
Това ми е последния пост в Срещи и Купони с изключение на темите, които ще пускам за Софийските срещи

-
- учете се от него
За мен дилемата, точно преди една минута - отпадна. Приятно прекарване и успех в хобито!!!
п.п. това не е свързано с тази тема или постовете в нея!
п.п. това не е свързано с тази тема или постовете в нея!
-
- разбира нещата
Ти кролко крачола имаш? Мести го в другия и нещата ще вървят по-лесно.Ivak написа: Елате на моето моясто тогава. :
А време има. И за предложения и за анкета. И на 1 май да стане ясен избора, пак ще се съберем. Още повече че изборът е ясен, само за демокрацията си трябва и анкета. Още повече че хората ще са почти същите, а на тях не им трябва много умуване. Другите само внасят разнообразие в полемиката.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Нещо го бутаме към развалия
..............дано не съм прав 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Еееее де! Боби , за разваляне неможе да се говори .......bkd написа:Нещо го бутаме към развалия..............дано не съм прав
То че ще има среща . ще има , и къде ще е , то се знае вече , само незнам за какво се дига сичката тая пушилка и защо се трошат тея нерви ........ с нервосване нищо няма да се постигне , затова ...давайте по-споко и сичко ще е 6+
GODzillata написа: ...... и тогава започнаха извращенията!!!
Кире, Кире , до колкото си спомням май всичко почна от теб

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
МитеФ, МитеФ, приятелю, жалко, че няма да те видя на НС-то, но пък може би август на морето...Митев написа:GODzillata написа: ...... и тогава започнаха извращенията!!!
Кире, Кире , до колкото си спомням май всичко почна от тебне се спря и на многократните забележки от колегите и мен
![]()

За мен дилемата отпадна именно от оня пост на Ивака.
К'во е почнало от мен?

Други предложения не може да има, а? Пак акцентирам - предложения!!! - не налагане...така или иначе нали ще има анкета? Няк'во тъпо би било да е нещо от сорта - Къде да се проведе НС-5? Отговори: 1. Езерово, 2. Езерово и 3. Езерово.
Хайде, гласувайте и нека Езерово спИчели като бай Тошо навремето - с 99,99%
...и весело изкарване!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Само да поясня ".... и тогава започнаха извращенията ми е подпис" и е част от виц
Хоп в другия крачол, ай сега Ивака ще е виновен за неприсъствието на колеги на срещата. Нали заради демокрацията искам да има и други предложения, нали защитавам твоята гледна точка Киро. Кво ме храниш

Боби какви ги приказваш, за какво разваляне говориш
Извинявам се, че не спазих обещанието си да не пиша, но смятам пояснението за подписа ми за нужно.

Хоп в другия крачол, ай сега Ивака ще е виновен за неприсъствието на колеги на срещата. Нали заради демокрацията искам да има и други предложения, нали защитавам твоята гледна точка Киро. Кво ме храниш

Боби какви ги приказваш, за какво разваляне говориш

Извинявам се, че не спазих обещанието си да не пиша, но смятам пояснението за подписа ми за нужно.
Ивак,най-добре ще е да пуснеш една анкета между Езерово и Крапец та да се реши нормално,както му е реда.Докато мястото официално не се реши чрез гласуване,винаги ще има недоволни.
TICA FAN
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Нещата взаимно се изключват:Ivak написа:Нали заради демокрацията искам да има и други предложения, нали защитавам твоята гледна точка Киро.
Цитирането на подписа ти беше само за онагледяване на горното.Ivak написа:Ако няма други предложения се решава Езерово, които не му изнася да си ебава путката майна
Дори и спонтанно да си се изцепил, мина доста време и не виждам някакво разкаяние или извинение от теб към хората, по чиито адрес е било отправено.
Както и да е...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Киро стига сте се заяждали взаймно ... Нали вече я има анкетата ... ? Какво повече .?
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Тая среща я пропускам...Яка финансова кризаааа. 

Кире, имаш над двайсет поста в тази тема и все нещо се запъваш и недоволстваш!
При наличието на опция Езерово, мисля, че всякакви други варианти се неприемливи, и е абсолютно излишно въобще да коментираме други водоеми!!!!
За Дунав съм много ЗА, но в друго време на годината, и със сигурност, ще ти се изръсим сумати маймуни на една мини НС на Арчар, тъ да тъ видим, какво ще ни правиш тогава!
Хайде вече да спрем с това безмислено заяждане относно избора на водоем, важно е всички да се съберем, запознаем, доопознаем и да си тръгнем с чувство, че пак ще искаме да сме задно!
Не забравяйте колеги, че много хора не са идвали на нито една НС и тези дразги никак не ги стимулира да присъстват!
Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
При наличието на опция Езерово, мисля, че всякакви други варианти се неприемливи, и е абсолютно излишно въобще да коментираме други водоеми!!!!
За Дунав съм много ЗА, но в друго време на годината, и със сигурност, ще ти се изръсим сумати маймуни на една мини НС на Арчар, тъ да тъ видим, какво ще ни правиш тогава!

Хайде вече да спрем с това безмислено заяждане относно избора на водоем, важно е всички да се съберем, запознаем, доопознаем и да си тръгнем с чувство, че пак ще искаме да сме задно!
Не забравяйте колеги, че много хора не са идвали на нито една НС и тези дразги никак не ги стимулира да присъстват!
Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм съдията ..... Смисъл за сустезанието става въпрос ... Ще кажа и защо ще съм съдия ... Защото ми е жал да ви изловя рибата .....Jechev написа:Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....

Немаш грижи , ти си съдията!Мисли от сега за регламента и кои ще са ти помощници!eminem94 написа:Аз съм съдията ..... Смисъл за сустезанието става въпрос ... Ще кажа и защо ще съм съдия ... Защото ми е жал да ви изловя рибата .....Jechev написа:Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....![]()
![]()
Базикам се .....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич