модернизиран косъм

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: модернизиран косъм

Мнение от Бачо Илия »

1. Пастата, като е добре омесена и достатъчно лепкава, не може да падне от пружинката при каквото и да е юнашко замятане :idea:
2. Може да и бъде придадена всякаква форма :idea:
3. Какъв е проблема да и се капне дип и да се омеси наново ( аз ползвам силно концентрирани атрактори-спрей на МВДЕ)
4. Даже и да има ситна риба която ще я опоска, достатъчно ще е само да има повдигач на косъма (корков, стиропорен или от джапанка :D ), ако на 10 сантиметра от куката има хранилка "метод" :idea:
Изображение
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

snegk написа: 1.Ще използвам моя паста или смес за топчета.
2 .Затова е тая пружинка.Да държи сместа.
3.Стръвта на пружинката ще е под формата на топче,пелета или царевица.Зависи оргинланата стръв,отпред каква ще бъде.
4.На времето на топче хляб сме вадили толкова много шарани,че надали някога ще ги извадим на каквато и да е стръв същото количество.
5.Казваш,че дипа ще мерише по добре,да но в тази смес има не само аромат а и всички съставки необходими за изострянето на апетита н шарана.
В заключение ще кажа,че единствено пробата ще покаже истината. :wink:
6-Защо е всичко това главоболие да направим формата на каквато и да било стръв при положение,че имаме толкова дипове и аромати на пазара,чее...Единствено съм съгласен с теб,че пробата ще покаже,но го пробвай ти-аз не бих.
Другото което е-представи си,че някоя дребна риба обере пастата-какво правим?Ти няма да знаеш,че е така и ще има да чааакаш,а шарана види ли тая грозна пружинка-АДИОС :drinkers:
Но пробвай и пиши да видим какво си направил,само,че си мисля,че доста си се позаседял вкъщи и си взел да си съчиняваш някви небивалици(пак повтарям това си е лично мое мнение и никой не искам да се съобразява с него )
От край време не съм имал резултат с тая паста,хем я бях поставял на оловото си,а камоли на косъма...не вярвам да работи-този монтаж е груба проява-Нека начинаещите като мен не го използват вкъщи :drinkers:
Не се обиждай Илийка :drinkers: :drinkers: :drinkers:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Не се обиждам,но поне да беше прочел отначало и да разбереш за какво става на въпрос.Единия косъм е комбиниран с два модела стръв,едната твърда(която остава,дори ида издът меката)другата отзаде мека(не купешка паста а правена)
Всички тези монтажи са за хвърляне от ръка.Мога още аргументи да ти дам,но се вижда,че няма смисъл.Само един съвет.Никога недей да обсъждаш,монтаж или такъм ако не си го използвал.Просто няма как да знаеш какъв е :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

snegk написа:Не се обиждам,но поне да беше прочел отначало и да разбереш за какво става на въпрос.Единия косъм е комбиниран с два модела стръв,едната твърда(която остава,дори ида издът меката)другата отзаде мека(не купешка паста а правена)
Всички тези монтажи са за хвърляне от ръка.Мога още аргументи да ти дам,но се вижда,че няма смисъл.Само един съвет.Никога недей да обсъждаш,монтаж или такъм ако не си го използвал.Просто няма как да знаеш какъв е :wink:
С това да изядът пастата имах предвид,че пружинката остава гола и ще се вижда.
Не съм го ползвал верно-тук си прав!Дори казах,че и не бих :wink:
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

С Илийката продължаваме на лични-иначе Вие си коментирайте-монтажа е интересен :!: :drinkers:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”